Predstavljen gastro-turistički vodič Ukusi Vojvodine
Izvor: Tanjug
Sreda, 15.05.2019.
08:08
Komentari
Ilustracija
Ovo jedinstveno dvojezično srpsko-englesko izdanje udruženja Interfest upoznaje javnost sa proizvođačima hrane, tradicionalnom kuhinjom i savremenom restoranskom ponudom Vojvodine i sadrži adresar sa oko 100 čardi i salaša i njihovim specijalitetima.
- Gastro-turistički vodič Ukusi Vojvodine nastao je posle detaljnog obilaska terena, kroz duge i inspirativne razgovore sa ljudima koji proizvode specifične vojvođanske namirnice i sa onima koji od njih pripremaju najdivnije zalogaje. Selekciju restorana, čardi i salaša napravili smo prema tome koliko se tradicinalnih jela nalazi na njihovom meniju i koliko domaćih, ili autohtonih namirnica koriste - kaže Jadranka Beljan Balaban, urednica ovog izdanja.
Udruženje Interfest dugi niz godina promoviše ono najbolje što ovaj prostor nudi gostima, ljubiteljima kvalitetne hrane i pića.
Interfest organizuje Međunarodni festival vina, a ovogodišnje 16. izdanje festivala biće održano od 13. do 15. juna u Novom Sadu. Poslednje tri godine Intefest je organizator i jednog od najvećih gastro-festivala Ukusi Vojvodine.
Gastro-turistički vodič Ukusi Vojvodine objavljen je uz podršku Privredne komore Vojvodine, koja dugogodišnjom podrškom potvrđuje da prepoznaje značaj promocije vojvođanskih proizvođača i ugostitelja u zemlji i van nje.
Predstavljanje vodiča organizovano je u hotelu Putnik u Novom Sadu uz karakteristični meni sa ukusima Vojvodine.
Tagovi:
Interfest
gastro turistički vodič Ukusi Vojvodine
Ukusi Vojvodine
Jadranka Beljan Balaban
Međunarodni festival vina
gastro festival Ukusi Vojvodine
Komentari
Vaš komentar
Rubrike za dalje čitanje
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.
Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno,
uz konsultacije sa našim ekspertima.