NavMenu

O nama Opšte Šta smo postigli? Naš tim

Šta smo postigli od nastanka (2005. godine) do danas?

Kada smo prvi put poželeli da promovišemo svoj portal kao “dnevnu naviku uspešnih”, namera nam je bila da svojim korisnicima ponudimo odnos uzajamnog partnerstva, na naše i na njihovo zadovoljstvo. Danas, naših partnera je više nego ikad: uz pomoć servisa eKapije, oni dobijaju značajne, pravovremene i tačne informacije o dešavanjima u svetu biznisa i u najbližem poslovnom okruženju. Informativni servisi eKapije – klasične medijske forme, zatim, najpotpunije informacije o aktuelnim tenderima, pa katalog firmi, baza pravnih propisa, sve do informacija o vanredno iskrslim poslovnim šansama, o dostupnim grantovima i o drugim izvorima finansiranja – pomažu hiljadama preduzeća u Srbiji, u Bosni i Hercegovini, u Crnoj Gori, ali i u drugim zemljama, da dodatno unaprede svoje poslovanje. Naš portal osmišljen je tako da poslovnim ljudima pruži taj početni korak prednosti, ispred takmaca.


eKapija je regionalna priča: na širem tržištu sa što manje granica, u prostranoj kući sa većim brojem prozora, jasnije se vidi svetlo nebo i zelena grana poslovnog boljitka. Osim za matični, sajt za Srbiju www.ekapija.com (www.ekapija.rs) – sa kojeg se vesti prevode i na engleski i na nemački jezik – poseban sadržaj pravi se za sajtove me.ekapija.com i ba.ekapija.com, namenjene crnogorskoj, odnosno bosanskohercegovačkoj publici.


Izuzetno popularan i tradicionalan medijski proizvod eKapije predstavlja Dnevni poslovni bilten. Radnim danima popodne, a ponedeljkom i rano izjutra, šaljemo ga na imejl adrese svojih pretplatnika. Poseban kvalitet dnevnog biltena je njegova prilagođenost poslovnim potrebama i interesovanjima konkretnog korisnika, tako da svako dobija priliku da pročita ono što ga zanima i što mu za biznis treba. Osim dnevnog, postoji i veoma popularan i najkvalitetnijim prilozima ispunjen nedeljni poslovni bilten, “7 dana”, koji u elektronsko poštansko sanduče stiže sredom.


I na našem portalu postoji servis prilagođen svakom korisniku ponaosob – Moja eKapija – gde se u bilo kom trenutku mogu pogledati usko profilisane vesti i tenderi od interesa za pretplatnika.


Na eKapiji se, tako, od postanka, 2005. godine trudimo da uspostavimo što pametniji mogući sistem, koji radi za naše korisnike – i sve upravo da bismo opravdali svoj željeni i ostvareni status dnevne navike uspešnih.

Šta smo postigli?

  • Više od 20.000 korisnika sistema (najuticajniji ekonomski internet portal u regionu).
  • Kontinuiran rast broja pretplatnika iz godine u godinu.
  • Prosečna čitanost – više od 1.150.000 pregledanih dokumenata na mesečnom nivou.
  • Korisnici nam veruju, jer je koeficijent obnove pretplate veći od 87%.
  • Prosečna godišnja produkcija dokumenata: 46.000 vesti i izveštaja, 190.000 tendera.
  • Broj privrednih i pravnih subjekata u našoj bazi: više od 430.000.
  • Regionalno prisustvo vidimo kao bitnu odrednicu daljeg razvoja: osim poslovanja u Srbiji, u BiH i u Crnoj Gori, pripremamo nastupe i u drugim zemljama regiona.

Naš tim

Menadžment

Aleksandar Parezanović

Osnivač/Direktor

Zdravko Lončar

Osnivač/Direktor

Mirko Radonjić

Glavni i odgovorni urednik

Tanja Miljanić

Sales Director

Danijela Plemić

Business Development Director

Jelena Milinković

Tender Leader

Redakcija

Slobodana Šubara

Urednica BiH izdanja

Dragana Obradović

Urednica CG izdanja

Branislava Petrović

Novinarka

Ivana Žikić

Novinarka

Aleksandra Kekić

Novinarka

Srđana Maričić

Novinarka

Senka Trivić

Novinarka

Vedrana Marković

Novinarka

Dejan Aleksić

Novinar

Danijela Stanimirović-Gavrilov

Novinarka

Odnosi s klijentima

Sandra Musić

Senior Sales Manager

Mirjana Ostrogonac

Senior Sales Manager

Jovana Popović

Sales Manager

Jelena Ranđelović

Media Product Development Manager