Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

IKEA Srbija nastavlja da širi svoje prodajne kapacitete - Od sada planiramo i razvijamo ideje i na Novom Beogradu

(Foto: FotograFFF/shutterstock.com)
Od otvaranja svoje prve Robne kuće u Beogradu 2017. godine, IKEA Srbija neprestano radi na unapređenju svog poslovanja i širenju prodajnih kapaciteta. Pored Robne kuće, koja je omiljeni prostor za inspiraciju IKEA idejama i dizajnom, isto IKEA iskustvo dostupno je i na drugim mestima susreta sa kupcima – onlajn prodavnici, društvenim mrežama, lokacijama za preuzimanje širom Srbije, a odnedavno i u Studiju za planiranje na Novom Beogradu.

Početkom 2022. godine, IKEA Srbija otvorila je ritejl park – AVA Shopping Park, pored IKEA Robne kuće – što je investicija vredna više od 55 miliona evra, koja je omogućila otvaranje 400 novih radnih mesta. Plan za naredni period uključuje i drugu fazu izgradnje AVA Shopping Parka, koji će obuhvatiti dodatnih 14 zakupaca i treba da bude otvoren tokom sledeće godine.

Takođe, lokacije za preuzimanje sada su dostupne na 33 mesta u Srbiji, a u narednoj godini fokus će biti na tome da se usluge i inspiracija za uređenje doma približe kupcima i u većim gradovima poput Novog Sada i Čačka.

Najnoviji korak u unapređenju prodajnih kapaciteta, IKEA Srbija napravila je otvaranjem svog prvog Studija za planiranje u našoj zemlji, sa ciljem da proizvode i usluge učini još bližim i dostupnijim što većem broju ljudi. IKEA inspiracija i rešenja za uređenje doma od početka decembra mogu se pronaći i na Novom Beogradu, u okviru Roda MEGA centra, u ulici Đorđa Stanojevića 35.
(Foto: IKEA)
IKEA Studio za planiranje omogućuje kupcima da pronađu inspiraciju, kao i da uz stručnu pomoć IKEA savetnika, dizajniraju svoju kuhinju, isplaniraju garderober i dobiju savet za opremanje bilo koje prostorije. Posetioci Studija moći će da vide izložene kuhinje i garderobere, kao mali primer mnogobrojnih modularnih rešenja koje IKEA Srbija ima u ponudi.

Termini za planiranje zakazuju se unapred, preko linka: IKEA Studio za planiranje Novi Beograd - IKEA ili u samom Studiju. Na konsultacije je najbolje doći pripremljen – sa merama kuhinje ili garderobera koje treba osmisliti. Ovde kupci mogu i da poruče čitav IKEA asortiman, preko 9.000 proizvoda koji su dostupni na našem tržištu. Narudžbinu mogu platiti karticom ili opcijom Pay by link (link koji će dobiti prilikom zaključivanja narudžbine), a naknadno mogu da preuzmu proizvode na nekoj od lokacija za preuzimanje Click & Collect - IKEA, ili da ih dobiju na svojoj adresi, uz uslugu isporuke.

Radno vreme Studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h, a još jedna bitna informacija za kupce, jeste da se konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje ne naplaćuju.

U narednom periodu, IKEA Srbija će nastaviti da radi na važnom cilju da svoj asortiman i usluge učini još bližim i pristupačnijim što većem broju ljudi u Srbiji.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" možete pogledati OVDE.


Fotogalerija
Ikea


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak