Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

JAF-ova ponuda dekora iz KAINDL kolekcije

(Foto: KAINDL/JAF)
Širok dijapazon dekora u KAINDL svetu pločastih materijala zasigurno upotpunjuje mnoge enterijere i pruža mnoge mogućnosti kada je uređenje istih u pitanju. Bilo da se radi o projektovanju kompletnih enterijera ili pak pojedinačnih delova nameštaja, raznolikost dezena i struktura KAINDL materijala će dodatno podstaknuti inspiraciju i pružiti uvid u funkcionalnija rešenja.

Inovativnost je ono što u kontinuitetu prati ovaj brend. KAINDL Optimat kolekcija proizvedena anti-fingerprint tehnologijom omogućava modernom dizajnu nameštaja rešenje svih dosadašnjih problema vezanih za dizajniranje nameštaja bez ručki. Upotrebom dekora iz Optimat kolekcija dobijamo moderne površine na kojima ne ostaju tragovi prstiju, a tu su i druge karakteristiike koje ih izdvajaju od stanardnih univer ploči:

- Mat površina
- Minimizirani ostaci otisaka prstiju
- Visoka mehanička i hemijska otpornost
- Otporne na svetlost, lake za održavanje i izdržljive
- Higijenski bezbedne u kontaktu sa hranom

Radne ploče čine nezamenljiv deo svakog kuhinjskog prostora, a njihovo uklapanje sa ostalim elementima u enterijeru je upotpunjeno širokom lepezom dekora koje i sam proizvođač uklapa na jedinstven način, oklakšavajući sam proces vizualizacije i samog procesa odlučivanja.

(Foto: KAINDL/JAF)
(Foto: KAINDL/JAF)

Zidne obloge su prvenstveno poslužile kao zamena za kuhinjske pločice. Moderan izgled je doveo do njihove dalje upotrebe i u ostalim enterijerskim dizajnovima. Danas ih možemo videti i na zidovima kancelarija, hodnika, kao i u dnevnim sobama privatnih stanova i kuća. Njihova funkcionalna strana, potkrepljena dobrim svojstvima samih ploča, dovela je do široke upotrebe i njima svedočimo svakodnevno. U našoj ponudi ćete pronaći odabrane dekore iz Kaindl kolekcije.

(Foto: KAINDL/JAF)


Kompanija JAF doo iz Nove Pazove je deo JAF grupe sa sedištem u Austriji i na tržištu Srbije posłuje skoro 15 godina. U svom prodajnom portfoliju poseduje sve vrste pločastih materijala od drveta i na bazi drveta: univer, radne ploče, kant trake, sirovu ivericu, MDF/HDF, šperploče, furnir, kompakt ploče i HPL, rezanu građu, lamelirano drvo, OSB ploče i deking.

JAF u svom uslužno-obradnom centru u Novoj Pazovi nudi usluge obrade svih pločastih materijala: sečenje po meri, kantovanje, CNC obradu, presovanje furnira i krojenje i spajanje furnira.

Obradni pogoni pored najsavremenijih mašina kojima raspolažu, imaju i veliku podršku stručnog kadra. Od prodajnih savetnika, preko operatatera koji svojim dugogodišnjim znanjem i iskustvom ovu priču čine potpunom.

(Foto: KAINDL/JAF)

JAF Showroom u Beogradu takođe pruža mogućnost da se na jednom mestu informišete o svim materijalima, kao i njihovoj dostupnosti i karakteristima.

Uz to, JAF omogućava da se celokupna ponuda pogleda i na sajtu www.jaf.rs, gde vam se sve informacije nalaze na jedan klik, a u slučaju dodatnih pitanja možete pisati na info@jaf.rs

Jedinstvenu ponudu furnira možete pogledati na www.veneer-world.com, a u samoj filijali u Novoj Pazovi se nalazi preko 70 vrsta prirodnih i fineline furnira.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" možete pogledati OVDE.Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak