Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

ARTEFACTO - salon nameštaja koji je više od toga

(Foto: Artefacto)
Srpsko tržište nameštaja se u proteklih 20 godina dosta izmenilo, otvorilo i prilagodilo potrebama savremenog čoveka. Kada je italijanski nameštaj u pitanju, Artefacto je tokom godina postao lider u našoj zoni. Predani rad na konstantnom praćenju pulsa tržišta, željama i potrebama naših klijenata doveo je do toga da smo danas zvanični zastupnici za neke od najvažnijih high-end brendova kao što su: Minotti, B&B/Maxalto, Poliform, Poltrona Frau, Flexform, Rimadesio, Baxter, Giorgetti.

(Foto: Artefacto)

Salon koji postoji od 2007. godine u samom centru Beograda, u Svetogorskoj ulici svojim je postojanjem, praćenjem trendova kada je dizajn enterijera i nameštaja u pitanju, značajno doprineo drugačijem pogledu na ovu temu. Mnogi komadi nameštaja koji se nalaze u našoj ponudi zapravo pripadaju istoriji industrijskog dizajna, dobili su brojne značajne nagrade za dizajn i na kraju se našli i u knjigama koje se bave ovom temom. Ulaskom u naš salon, imate priliku da se inspirišete pažljivo biranim ambijentima koje smo postavili ali i da dobijete adekvatnu prezentaciju i uvid u tendencije. Kupovinom pak dodajete svom enterijeru posebnu vrednost a neki od komada će sasvim sigurno ostati u porodici generacijama.

(Foto: Artefacto)

Međutim, veliko iskustvo u radu na različitim projektima, kako rezidencijalnim tako i onim koji su se bavili opremanjima kancelarija, hotela, restorana nas je naučilo da uspešnost u poslu zavisi u najvećoj meri od servisa koji nudimo klijentima. Biti spreman na prilagođavanje, pronalazak alternativnog rešenja za određenu poziciju je sistem rada kojem težimo. Iz tog razloga, u našoj ponudi su i mnogi drugi italijanski brendovi takođe izuzetnog kvaliteta kao što su: Pianca, Ditre, Talenti, San Giacomo, Veneta cucine itd.

Tu smo da saslušamo klijenta i damo najkvalitetniji mogući odgovor na svaki zahtev bilo da je u pitanju nameštaj, kuhinje, garderoberi, kancelarijski nameštaj, podovi, rasveta, outdoor nameštaj. Usluga koja podrazumeva da na jednom mestu možete izabrati većinu pozicija za opremanje vašeg objekta kao i da ne brinete o isporuci, montaži i garanciji je za nas cilj kojem težimo.

(Foto: Artefacto)

Na kraju, veliko nam je zadovoljstvo i da ekskluzivno objavimo vesti na koje smo posebno ponosni. Artefacto je postao vlasnik jednog od najlepših lokala u centru grada. Naredna godina je rezervisana za otvaranje još jednog Artefacto prostora i to na Andrićevom vencu, u Ulici kralja Milana 1. Trud i entuzijazam u bavljenju ovim poslom nas uvek teraju napred a otvaranje novog showroom-a će biti kruna našeg poslovanja i san koji se ostvaruje.

Dobrodošli!

Artefacto, Svetogorska 39, Beograd

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" možete pogledati OVDE.

Fotogalerija
Artefacto


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak