Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

KNX Pametna kuća - Oplemenite vaš prostor i uživajte u komforu

(Foto: VUEKO)
Luksuzni materijali i savremen dizajn ulepšaće vaš dom.

ŽELITE PAMETNU KUĆU?
"Mi stvaramo komfor koji zaslužujete"

Pravilan izbor galanterije vrhunskog dizajna, materijala i funkcionalnosti će oplemeniti vaš dom. Svako teži da ostvari svoje snove i učini svoj dom prijatnim i funkcionalnim za boravak. Pametna kuća ima mnoštvo funkcionalnosti pa tako i veliki izbor galanterije, termostata, touch-displeja, koji mogu biti izrađeni od plastike, stakla ili plemenitih metala. Njihove pozicije u objektu treba da budu dobro osmišljene, zato se posavetujte sa nekim od 120 KNX partnera u Srbiji. Posetite neki od izložbenih salona, sigurno ćete naći odgovarajući dizajn za vaš dom. Veliki izbor opreme možete naći na www.knx-shop.rs.


KNX je jedini svetski priznat standard za pametne kuće

Zbog svoje pouzdanosti i širokog spektra mogućnosti, KNX je jedini međunarodni standard za kućnu automatizaciju u poslednjih 30 godina, a sada ga koristi više od 500 proizvođača u oko 190 zemalja.

(Foto: VUEKO)
Svi KNX uređaji "komuniciraju jednim jezikom", instalacija KNX sistema postala je mnogo lakša i fleksibilnija. Jednom kada je postavljena KNX instalacija u objektu, možete je lako proširiti, reprogramirati i zameniti komponente. Instalacija kablova je zvezdastog tipa i štedi 30% kablova u poređenju sa klasičnom instalacijom. Svi tasteri i senzori se povezuju redno upredenom paricom ("twistedpair") ili putem wifi mreže (KNX-RF) koja funkcioniše u slobodnom opsegu od 868 MHz. KNX instalacija se može veoma jednostavno nadograđivati i povezati uređaje raznih proizvođača opreme u jedan integrisan sistem. KNX instalacije se koriste za upravljanje stanom, kućom, hotelom, zgradom, stadionom čak i celim gradom. Ako želite da postanete KNX partner i sami programirate vašu kuću, posetite sajt www.knx.rs.


VOIP pametan interfon - Budite povezani sa svojom kućom

Pametna kuća je u stanju da vlasnika obavesti o svim dešavanjima u okruženju. Akuvox Smart Interfon ima mogućnost da prepozna lice ispred ulaza i da vas obavesti putem mobilnog telefona.

(Foto: VUEKO)
Ova funkcionalnost je idealna kada ste često odsutni, a imate potrebu da kontrolišete pristup u vaš posed i kuću bez davanja ključa trećim licima (baštovan, poštar, posluga, itd.). Sve to naravno radite sa bilo koje lokacije u svetu preko vašeg mobilnog telefona.

(Foto: VUEKO)
Budite informisani kada se vaše dete vratilo iz škole! Biti na vezi sa svojom kućom je stvarno odlična stvar. Detaljnije pročitajte na sajtu www.akuvox.rs.


Standardni paket za KNX pametnu kuću sadrži:

Kontrola pristupa: SIP Interfoni i kontrola ulaza u bazen, stan, kuću, garažu.

Kontrola rasvete: svetla se pale i gase, menja intenzitet svetla (Dimming), upravljanje LED trakama, LED dekorativnom rasvetom u boji (RGB).

Kontrola roletni, žaluzina, zavesa: senčenjem leti i otvaranjem zimi štedi se ogromna energija i stvara prijatan ambijent za boravak.

(Foto: VUEKO)
Kontrola grejanja i hlađenja: individualno se podešava za svaku prostoriju i time postiže komfor i ušteda energije.

Vremenska stanica i senzori: požara, vlage, temperature, CO2, poplave, prisustva.

Centralni KNX Server i touch paneli: Izrada vizualizacije.VUEKO je osnovao prvi KNX trening centar u regionu, obučili smo više od 100 KNX partnera i podigli standard gradnje u Srbiji na viši nivo

Ponosni smo na najveću mrežu KNX poslovnih partnera u zemlji i regionu. Već 12 godina radimo na obuci i promociji KNX standarda u Srbiji. Rezultati su vidljivi i drago nam je da je tržište prepoznalo vrednost KNX automatizacije.

(Foto: VUEKO)

Svojim klijentima nudimo kompletnu uslugu, projektovanje, savet, opremu, stručnu edukaciju, promociju i podršku u radu. Za investitore otvaramo nove mogućnosti zarade. Ugradnjom KNX Smart-Home sistema mogu da oplemene stanove i podignu njihovu vrednost na viši nivo. KNX pametni stanovi se prodaju i do 20% skuplje od tržišne vrednosti!

Vreme prodaje se znatno skraćuje. Iz našeg iskustva emocija koju doživi kupac u pametnom stanu uliva poverenje, nudi konfor, bezbednost i uštedu. Kupci ne žele da izgube takvu priliku i donose odluku o kupovini!. Danas svako želi da ima svoj pametan stan i da je na vezi putem svog pametnog telefona. Vreme klasičnih instalacija je prošlost. Posetite nas na sajtu www.vueko.net.


Kompletan sadržaj tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" možete pogledati OVDE

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak