Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Noviteti iz kompanije Ktitor olakšavaju povratak u kancelarije

ThinK
ThinK (Foto: Ktitor)

Više decenija, kompanija Ktitor je sinonim za kvalitetan i moderan kancelarijski nameštaj vrhunskog dizajna i udobnosti. Svaki komad nameštaja izrađen je po svetskim standardima uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i najsavremenijih tehnoloških metoda i jasan je dokaz da udobnost i estetika ne isključuju jedno drugo.

Sada nam ova kompanija, koja oprema brojne ustanove, banke, privatne kompanije, hotele, restorane - zapravo, sve one koji cene kvalitetan nameštaj jedinstvenog dizajna - donosi novine. Konferencijski program ThinK uneće prefinjenu estetiku u bilo koju salu za sastanke, dok će KoneKt olakšati zaposlenima povratak u kancelarije čineći da im rad u poslovnom prostoru bude prijatan kao i onaj od kuće.


ThinK

Iz potrebe za komunikacijom i sastancima na daljinu u modernom poslovanju, nastala je nova proizvodna linija konferencijskih stolova ThinK, kao i pratećih modularnih komoda. Liniju odlikuju moderni materijali, kao što su metal i staklo u različitim završnim obradama koji donose prefinjenu estetiku u bilo koju konferencijsku salu ili prostor za sastanke. Ova kolekcija nudi zanimljive oblike čiji je cilj da budu glamurozni, ali istovremeno da podstiču produktivnu interakciju između korisnika.

Metalna konstrukcija stolova dostupna je u dva završna nivoa obrade - može biti izrađena od inoxa u sjaju, odnosno brušenog mat efekta ili u boji koju sami odaberete.

ThinK
ThinK (Foto: Ktitor)

Staklene površine, osim u prirodnoj boji stakla, moguće je dobiti u velikom spektru boja. A ako ne želite staklenu površinu, ploča vašeg konferencijskog stola može biti napravljena od različitih pločastih materijala, poput ploča od univera različitih debljina, farbanog ili furniranog medijapana.

Prateće modularne komode izrađuju se od modularnih aluminijumskih profila, završno plastificiranih u boju po izboru. U zavisnosti od potreba, možete izabrati kombinaciju velikog broja otvoreno-zatvorenih elemenata, polica, korpusa sa fiokama.


KoneKt

Nakon pandemije koronavirusa i rada od kuće, sa potrebom vraćanja zaposlenih u kancelarije, iz ideje da se rad u poslovnom okruženju približi radu od kuće, nastao je novi proizvodni program KoneKt.

Dizajnerski tim kompanije Ktitor vodio se idejom da nakon povratka u kancelarijsko okruženje, sve što vam je potrebno za prijatan rad, uključujući i lične stvari, bude tu, nadomak ruke.

U kombinovanim otvoreno-zatvorenim elementima dostupnim tik uz vas, smestite dokumentaciju koju svakodnevno koristite, porodičnu sliku, poklon prijatelja ili poslovnog partnera. Ukoliko su vam potrebni mir i koncentracija, možete između dva radna prostora postaviti akustični vizuelni panel u boji izabrane presvlake radne stolice i fotelje.

KoneKt
KoneKt (Foto: Ktitor)

Program KoneKt je izrađen od najmodernijih pločastih materijala. Predlažemo da izaberete "puder" boju pločastog i na dodir mekanog materijala i završne obrade u kombinaciji sa drvnim dekorom. Mehanizmi na dodir, teleskopski klizači sa usporivačima, klizna vrata, uštedeće vam prostor i olakšati da se u vašoj novoj "kućnoj" poslovnoj kancelariji osećate prijatno svaki dan.

Osim novih proizvodnih linija, kompanija Ktitor nudi i proizvode renomiranih evropskih proizvođača sa kojima sarađuje već dugi niz godina. Novitete možete pogledati i u izložbenom prostoru Ktitorovog poslovnog centra u Zemunu gde su na više od hiljadu kvadrata izložbenog prostora predstavljeni modeli svih linija nameštaja.

(Foto: Ktitor)

ktitor.com

Facebook/Ktitordoo

Instagram/ktitor_company


Kompletan sadržaj tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Rešenja za moderan, praktičan i udoban prostor" možete pogledati OVDE.Fotogalerija
Ktitor


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak