Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Kompanija Bora Kečić - Specijalni Transporti nudi rešenja za najsloženije transportne zadatke

Kompanija "Bora Kečić - Specijalni Transporti" doo je osnovana 1948. godine. Od samog osnivanja kompanija se bavi transportom vangabaritnih i teških tereta, kao i dizanjem, instalacijom i pomeranjem istih.

Tokom svih ovih godina sticali smo neprocenjiva znanja i iskustva, tako da smo danas renomirana srpska kompanija osposobljena za izvršenje najsloženijih transportnih zadataka i rešenja. Nepogrešivo znamo na koji način i kojom trasom da izvršimo transport tereta, što predstavlja izazov za najveće svetske kompanije iz ove branše.

Posedujemo sertifikate: SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 14001:2015, SRPS ISO 45001:2018, SRPS ISO/IEC 27001:2014.

Danas smo moderna evropska kompanija, opremljena najsavremenijom opremom i vozilima. Između ostalog raspolažemo i opremom od devet modularnih prikolica koje kada se spoje mogu da nose teret od 1.100 tona, auto dizalicama nosivosti 330 tona, 280 tona, tri komada od 100 tona, 45 tona, 32 tone i mnogim drugim, i specijalnim alatima.


Naši ekspertski timovi poseduju izuzetno visok stepen svih neophodnih znanja i veština koje uspešno koriste u izvršenju postavljenih zadataka, uz poštovanje svih najstrožih normi i standarda. Iskustvo i znanja koja smo stekli tokom proteklih sedam decenija su od neprocenjivog značaja i uspešno ih prenosimo na mlađe kolege.

Pratimo sve značajne projekte izgradnje i rekonstrukcije, kao i kapitalne investicije u zemlji i regionu. Opremljeni smo sredstvima najnovije generacije. Imamo ekspertske timove koji rade na pripremi, realizaciji i kontroli najzahtevnijih transporata, pretovara i manipulacijom tereta.

U pogledu konstantnih investicija, velikim projektima prilagođavamo vozni park i specijalne alate, ali smo posvećeni i stalnom profesionalnom usavršavanju timova, koji usvajajau nova znanja i tehnologije.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste naša referenca, tj. izvršenje pretovara i transporata preko 180 kompleta vertrogeneratora u zemlji i u okruženju, transformatora, teških tereta i opreme za pivare, rudnike, železare, termoelektrane, hidroelektrane, procesna i termo-tehnička postrojenja itd. Naši partneri su neke od najvećih svetskih kompanija, kao što su General Electric, Vestas, Senvion, Alstom, Thyssen Krupp, Sinovel, FAM, TAKRAF, Kopex, i mnogi drugi.


Fotogalerija
Bora Kečić - Specijalni Transporti


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak