Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Transfera stigla do cilja u rekordnom roku!

Počevši od juna 2021. godine, za rekordnih devet meseci, Transfera je realizovala izgradnju svog prvog logističkog centra (TLC1), kao deo šireg projekta stvaranja Transfera logističkog parka (TLP) u industrijskoj zoni u Novim Banovcima, nadomak Beograda.

Površina prvog logističkog centra je 30.000 m2, od čega 3.000 m2 kancelarijskog prostora predviđenog za administraciju, dok ostatak obuhvata skladišni prostor kao i prateće prostorije za odmor i rekreaciju poput restorana, kafea, kantina za zaposlene i trim staze.


Objekat je opremljen najsofisticiranijom tehnologijom za upravljanje skladišnim operacijama Warehouse management system-om (WMS), uz primenu najviših standarda FM globala, a kao jedan od prioriteta postavljeno je korišćenje obnovljivih izvora energije.

Zanimljiva činjenica je da su skoro sva oprema i materijali koji su ugrađeni u objekat nabavljeni od klijenata kompanije, što pokazuje veliku posvećenost i spremnost za obostranu saradnju sa onima kojima kompanija pruža svoje usluge.

Ukupna površina terminala od 53.000 m2, na kojoj se nalazi TLC 1, biće u potpunosti kontrolisana primenom softverskih rešenja Yard management system (YMS) i Dock management system (DMS).


- Uprkos nepovoljnim prilikama kao što su pandemija korona virusa i krizna situaciji na tržištu građevinskog materijala, uz maksimalne napore, uspeli smo da završimo projekat u jako kratkom roku. Ovim projektom ostvarili smo naš davno zacrtani cilj da započnemo jedno novo poglavlje u poslovanju kompanije čime ćemo kvalitet pružanja svih logističkih usluga svojim sadašnjim i novim klijentima dići na najviši nivo - rekao je Vladimir Radović, menadžer projekta TLC1 kompanije Transfera.

Kompanija Transfera i dalje nastavlja svoj veliki rast, što dokazuje prihod od blizu 70 mil EUR za 2021. godinu i trenutni broj od 330 zaposlenih radnika.


Fotogalerija
Transfera


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak