Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

AD Intereuropa Logističke usluge Beograd planira gradnju modernog logističkog centra sa skladišnim kapacitetom od 120.000 m2 i skladišta sa podzemnim parking mestima

INTEREUROPA GROUP sa sedištem u Kopru u Sloveniji je kompanija sa dugom tradicijom. Osnovana je pre više od 70 godina na teritoriji bivše Jugoslavije i bavi se pružanjem kompletnih logističkih usluga. AD INTEREUROPA, kao jedan od pionira, tokom godina postala je prepoznatljiva kao lider i vodeći ponuđač kompletnih logističkih usluga u regionu.

Glavna misija kompanije jeste da kompletnom logističkom uslugom zadovolji sve potrebe klijenata. Kao najvažnije prednosti možemo izdvojiti pouzdanost, brzinu, sigurnost, prilagodljivost, fleksibilnost, konkurentne cene i stručno, iskusno osoblje. Kvalitet usluga plod je rada pojedinaca i odličnih stručnih timova, a posebna pažnja se obraća na različita znanja, iskustva i poglede saradnika. Delatnosti AD INTEREUROPA su usmerene prema vrhunskom zadovoljavanju potreba za logističkim uslugama bilo kojeg kupca i temelje se na savremenom logističkom znanju.

AD INTEREUROPA svojim klijentima nudi širok spektar usluga, od kojih izdvajamo:

- avio transport;
- kopneni međunarodni transport;
- pomorski transport;
- carinske usluge;
- logističke usluge skladištenja.

Posebno izdvajamo - terminalske i operativne kapacitete u pružanju auto logistike novih automobila.

Sa profilisanim znanjem, AD INTEREUROPA prilagođena je svakom industrijskom sektoru – auto industriji, farmaceutsko-zdravstvenoj industriji, naftnoj i hemijskoj industriji, prehrambenoj i tekstilnoj industriji, kao i teškoj industriji i beloj tehnici.

Takođe, ono što je važno naglasiti jeste i da AD INTEREUROPA poseduje gustu regionalnu mrežu sopstvenih filijala koja je upotpunjena mrežom renomiranih poslovnih partnera širom sveta, kroz članstvo u logističkim udruženjima i potpisivanjem direktnih ugovora sa logističkim partnerima.


Razvojne pravce AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd profilisali su mreža logističkih centara, filijala i poslovnica na teritoriji svih država nastalih na teritoriji bivše Jugoslavije, "know how" poslovanja u regionu, kao i lokacijska i poslovna bliskost centrale sa lukom Koper.

Centralni logistički centar u Srbiji nalazi se u Dobanovcima na površini od 30 ha. AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd raspolaže zatvorenim skladišnim kapacitetima površine 21.000 m2 i 50.000 m2 otvorenog skladišnog prostora.

Veoma smo ponosni da najavimo da su u planu nove investicije u izgradnji modernog logističkog centra sa skladišnim kapacitetom od 120.000 m2 zatvorenog skladišnog prostora prve klase, kao i skladišta sa podzemnim parking mestima za nova vozila klijenata na polju auto logistike.

Takođe, od prošle godine portfolio kompanije je upotpunjen i specijalnom uslugom domaće Express distribucije, gde je za početak fokus na paletnoj dostavi u roku od 24 do 48 sati na teritoriji cele Srbije, ali u planu je i širenje ovih delatnosti.

S obzirom na to da je u prethodnom periodu došlo do izmena na čelu AD INTEREUROPA - Logističke usluge Beograd, došlo je i do izmena i uvođenja nove poslovne kulture i nastupa kompanije na tržištu, što je dovelo do značajnog napretka u isticanju Intereurope na logističkom tržištu Srbije i dodatno utvrdilo lidersku poziciju u regionu.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak