Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Kompanija Monte Line posvećena kompletnom logističkom procesu - U Šimanovcima moderan skladišni prostor od 12.000 m2

Monte Line d.o.o. je moderna kompanija okrenuta ka zadovoljenju potreba svojih klijenata u oblasti logističkih usluga. Kao kompanija koja je nastala 2003. godine, a čiji rad je obnovljen 2020. godine, razvijali su postepeno sektore poslovanja kako bi, na profesionalan i stručan način, ispunili klijentima zahteve koji se tiču kompletnog logističkog procesa.

Činjenica na koju su u kompaniji najviše ponosni jeste da su sa njima i dalje klijenti sa kojima sarađuju gotovo dve decenije.

Poslovanje dele na tri neraskidivo povezana sektora: carinsko zastupanje, organizacija transporta i skladištenje robe.


Carinsko zastupanje

Kompanija Monte Line ima otvorene kancelarije na dve najzastupljenije ispostave u okviru Carinarnice Beograd, a to su CI Terminal Beograd i CI Luka Beograd. Takođe, pokriva sve ispostave u Beogradu, dok preko dugogodišnjih partnera pokrivaju sve ispostave i u Srbiji.

- Glavne odlike našeg carinskog sektora jesu iskustvo, stručnost i posvećenost. Registrovani smo i za podnošenje zahteva za fito-sanitarne preglede pošiljki kako bismo našim klijentima na jednom mestu pružili kompletnu uslugu - poručuju iz kompanije.


Organizacija transporta

Sektor transporta dele na tri manja sektora: drumski, brodski i avio transport.

U drumskom transportu organizuju prevoz zbirnih pošiljki i punih utovara od i do bilo kog mesta u Srbiji i u Evropi. Pružaju uslugu i organizacije specijalnih transporta poput transporta vangabaritnih pošiljki u zemlji i inostranstvu.

Sektor brodskog transporta je stručno osposobljen za prevoz zbirnih pošiljki i punih kontejnerskih utovara u prekookeanskim rutama, kao i rečni transport rasute i tečne robe kroz evropski kontinent.

Sektor avio transporta organizuje transport robe redovnim i čarter posvećenim letovima do bilo kog aerodroma na svetu.

- Smatramo da je veoma važno da klijent u svakom trenutku zna trenutnu lokaciju svoje robe, tako da pravovremenim informacijama izveštavamo klijente o statusu pošiljki - ističu u Monte Line-u.


Skladištenje robe

Skladište Monte Line d.o.o. se nalazi u srcu Beograda u okviru CI Luka Beograd i predstavlja veliku pogodnost kompanijama koji posluju u glavnom gradu. Prostor je podeljen na carinski i komercijalni deo. Zaposleni sa višedecenijskim iskustvom su zaduženi za prijem i izdavanje robe, vođenje evidencije o stanju robe težinski i koletarno, izdavanje otpremnica.

- Početkom maja, u saradnji sa našim ino partnerom, ponudili smo usluge skladištenja u potpuno novom i modernom skladišnom prostoru u Šimanovcima, površine od 12.000 m2. Reč je o prostoru koji ispunjava najstrože zahteve - kažu u kompaniji.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak