Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

SGS - Ubrzajte i olakšajte svoj međunarodni transport

SGS je vodeća svetska organizacija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju.

Priznati smo kao globalni reper za kvalitet i integritet. Sa preko 96.000 zaposlenih poslujemo u vidu mreže sa preko 2.600 predstavništava i laboratorija širom sveta. Pre nekoliko godina SGS je počeo sa pružanjem usluga izrade tranzitnih dokumenata u okviru međunarodnog projekta TransitNet.

TRANSITNET je univerzalni, multimodalni sistem elektronskog podnošenja T1 dokumenata koje SGS radi u ime svojih klijenata (transportera, špedicija, logističkih kompanija…) pružajući im mogućnost da na lak i siguran način ubrzaju međunarodni transport.

TransitNet je sigurna, web platforma, operativna 24/7 svih 365 dana u godini koja je povezana sa 26 razlličitih carinskih sistema u kojima je SGS registrovan kao principal/garantor. Pored Srbije i svih susednih država članica EU (Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Bugarska) pružamo mogućnost izrade T1 direktno iz Nemačke, Turske, Poljske... Posebno naglašavamo mogućnost izrade T1 direktno iz Velike Britanije.

SGS TransitNet uslugu smo uspešno implementirali u Srbiji krajem 2015. godine i od tada se konstantno i uspešno razvijamo o čemu svedoči stalan porast broja zadovoljnih klijenata, vodećih kompanija u oblasti međunarodnog transporta i logistike R. Srbije. Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji.

Kontakti TransitNet kancelarije u Srbiji:
Mail: transitnet.serbia@sgs.com Tel: 011 440 48 41
Mob: 063 625-091, 062 886-4142

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak