Izdvojite članak Odštampajte vest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Lift Truck Co nudi osam modula za jedinstven koncept efikasnog sistema unutrašnjeg transporta

Više od dve godine kompanije svoje poslovanje obavljaju u uslovima veoma velike neizvesnosti i zavisnosti od faktora na čije delovanje ne mogu da utiču. Od lanaca snabdevanja se očekuje da funkcionišu neprekidno i bez zastoja. Upravo su unutrašnji transport, logistika i transport imali veoma važan zadatak i značajnu ulogu u rešavanju ovog izazova. Pokazuju veliku fleksibilnost u razvoju mehanizama za savladavanje velikog broja prepreka koji se nameću aktivnom prometu robe.

Intralogistika je nezaobilazna podrška u lancima snabdevanja i efikasnost intralogističkog sistema direktno zavisi od opreme i rešenja korišćenih za njegovo funkcionisanje. Kompanija Lift Truck Co je generalni zastupnik za teritoriju Srbije i Crne Gore nemačkog proizvođača STILL viljuškara. Svi proizvodi i usluge kompanije su grupisani u osam modula koji zajedno čine jedinstven koncept poslovanja u cilju stvaranja i kompletiranja efikasnog sistema unutrašnjeg transporta.

(Foto: STILL GmbH)

Ponudu modula LIFT TRUCK CO čine različite kategorije čeonih, skladišnih i regalnih viljuškara, vučna vozila i komisionari. Čeoni viljuškari mogu biti na elektro, dizel ili gasni pogon i nosivosti su im od 1,6 tona do osam tona. U skladišne viljuškare spadaju elektro paletni i elektro stakeri koji mogu biti u varijanti sa ili bez platforme za rukovaoca.

Elektro paletari su niskopodizni viljuškari i svrha im je obavljanje horizontalnog transporta, dok su elektro stakeri visokopodizni viljuškari za vertikalni transport robe. Vučna vozila se koriste za prenos tereta velikih težina i horizontalni transport, a komisionari su takođe podeljeni na vertikalne i horizontalne zavisno od načina transporta tereta.

Regalni viljuškari dostižu visine podizanja čak i do 18m i idelani su za uske prolaze kroz hodnike magacina.

(Foto: STILL GmbH)

Drugi modul SERVICES obezbeđuje usluge servisiranja i održavanja viljuškara originalnim rezervnim delovima u ovlašćenom servisu za STILL viljuškare.

(Foto: STILL GmbH)

WHEEL SYSTEMS omogućava da uvek imate na raspolaganju gume za viljuškare i usluge njihove montaže, presovanja i demontaže.

ENERGIES pruža usluge reparacije baterija i punjača ali i kupovinu ili rentiranje istih za kontinuiran i bezbedan rad viljuškara.

(Foto: STILL GmbH)
U okviru SAFETY SYSTEMS modula pronaći ćete sve vrste polimernih zaštita koje možete implementirati u vašem magacinu kao i sisteme za upozoravanje vozača i pešaka koji uključuju i audio i vizuelna sredstva. Cilj primene ove dodatne opreme je uspostavljanje i održavanje najvećeg stepena bezbednosti rukovaoca i intralogističke infrastukture.

LOGISTORE sadrži dodatnu skladišnu opremu kao što su elektro tegljači, slagači paleta i sve vrste regala, polica, ormara i ostale opreme za skladištenje robe.

(Foto: STILL GmbH)

STRATEGIC BENEFITS ističe važnost primene IT rešenja i aktivnog učestvovanja klijenata u postprodajnim procesima.

CONSULTING modul će vam dati sve neophodne informacije i savete u vezi načina kreiranja intralogističkog sistema i njegovog održavanja.

Lift Truck Co d.o.o.
Autoput za Novi Sad 110d, 11080 Zemun, Beograd
066/400-430, 011/307-6636

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak