NavMenu

Direkcija za imovinu oglasila prodaju tri objekta u Knez Danilovoj na Paliluli

Izvor: eKapija Ponedeljak, 10.06.2024. 11:09
Komentari
Podeli
(Foto: Print screen / Google maps)
Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju tri objekta u Knez Danilovoj ulici na Paliluli kao i 1595/1716 delova katastarske parcele broj 2043/1 KO Palilula, koja je ukupne površine 1716m2. Prodaja se organizuje metodom prilkupljanja pismenih ponuda.

- Objekat broj 1 upisan je kao poslovna zgrada za koju nije utvrđena delatnost. Objekat je površine je 538m2. Objekat broj 2 upisan je kao stambeno–poslovna zgrada, a njegova površina je 152m2, dok je objekat broj 3 upisan kao poslovna zgrada za koju nije utvrđena delatnost i njegova površina je 93m2. Svi objekti su izgrađeni na katastarskoj parceli broj 2043/1 KO Palilula u ulici Kneza Danil - precizirano je u oglasu o prodaji.

Nepokretnosti se prodaju po ukupnoj kupoprodajnoj ceni umanjenoj u ponovljenom postupku za 20% u odnosu na utvrđenu tržišnu vrednost predmetnih nepokretnosti, što iznosi ukupno 175.453.071,73 dinara u korist najpovoljnijeg ponuđača po sprovedenom postupku javnog nadmetanja.

Ponuda se dostavlja na pisarnicu Republičke direkcije za imovinu Republike Srbije, ul. Dobrinjska br. 11, Beograd do dana 24. juna do 15.30 časova.

Više detalja se može naći OVDE.
Lokacija:
Google Maps
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.