NavMenu

Budvanska rivijera ponudila letovanje deci iz škole Vladislav Ribnikar

Izvor: eKapija Četvrtak, 11.05.2023. 17:35
Komentari
Podeli
Budva (Foto: Unsplash/Alexander Voronov)Budva
Budvanska rivijera ponudila je boravak deci iz beogradske Osnovne škole Vladislav Ribnikar, kao i njihovim porodicama, u svrhu pratnje.

- Kao hotelska grupa koja raspolaže smeštajnim kapacitetima u hotelima u Budvi, ponudili bismo boravak deci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, a kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi. Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit dece, koja su nažalost svedočila masakru i na sreću izbegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave Društva Hotelske grupe Budvanska rivijera, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili letovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka dece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama - navodi se u poruci koju je na Instagram stranici objavilo Ministarstvo prosvete.


- Sve nas je duboko potresla tragedija koja se desila u Srbiji i mi smo kao menadžment razmišljali da li bismo mogli na bilo koji način da ublažimo sav taj period nakon toga što se desilo i odlučili da kontaktiramo Ministartsvo prosvjete Srbije i bićemo na raspolaganju za sve ono koji su bili direktno ili indirekto suočeni sa tragedijom koja se desila i da na jedan mali čin solidarnosti u tom postraumatskom periodu koji svi oni preživljavaju omogućimo i vjerujem da će boravkom kod nas makar na mali period uspjeti da skrenu misli sa svega ono što ih posljednjih dana preokupira - kazao je Pejović.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.