NavMenu

Mihailo Nikolić, v. d. direktora TE "Nikola Tesla" - Biografija

Izvor: eKapija Ponedeljak, 30.03.2015. 12:35
Komentari
Podeli

Mihailo Nikolić (Foto: tent.rs)Mihailo Nikolić
Izvršni odbor "Elektroprivrede Srbije", koji čine Aleksandar Obradović, direktor EPS-a i predsednik Izvršnog odbora, i sedam izvršnih direktora, imenovao je danas Mihaila Nikolića za vršioca dužnosti direktora Privrednog društva "Termoelektrane Nikola Tesla".

Mihailo Nikolić je rođen je 10. juna 1951. godine u Čačku. Nakon osnovnog i srednjeg obrazovanja u rodnom gradu, završio je Višu mašinsku školu. Na Tehničkom fakultetu Univerziteta Novi Sad stekao je zvanje diplomiranog inženjera za razvoj (mašinski smer).

U obrenovačke elektrane stigao je 1973. godine, gde je najpre bio angažovan kao izvođač radova, zaposlen u firmi "Termoelektro". U TE "Nikola Tesla" A zvanično se zapošljava 1979. godine, kao pomoćnik rukovaoca bloka A-5, a potom radi na mestima rukovaoca bloka, šefa smene TENT A, šefa Službe proizvodnje i glavnog inženjera Sektora proizvodnje. U periodu od 2005. do 2011. godine obavljao je funkciju direktora TENT A, a od 2011. do aprila 2013.bio je koordinator za analizu procesa proizvodnje.

Na sednici Upravnog odbora JP EPS od 26.aprila 2013. godine imenovan je za direktora TE "Nikola Tesla" A u Obrenovcu.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.