NavMenu

CARRIER prečišćivači vazduha i MITSUBISHI ZUBADAN toplotne pumpe

ISTIČE: 14.11.2024.
Podeli

Na prelazu iz jeseni u zimu pojačano je zagađenje vazduha.

Merači pokazuju da je povećana koncentracija štetnih čestica. Moderan način života diktira da provodimo više od 75% vremena u zatvorenim prostorijama.

KLIMA M u ponudi ima sjajne i jedinstvene prečišćivače vazduha koji će učiniti značajnu, pozitivnu razliku u životima ljudi.

-CARRIER PREČIŠĆIVAČI VAZDUHA

Nova generacija Carrier prečišćivača vazduha ima najkvalitetnie  HEPA filtere, zadrzava 99%  čestica u vazduhu velicine 0,3 mikrona, zadrzava alergene, eliminiše štetne zagađivače iz vazduha, uključujući prašinu, polen i perut kućnih ljubimaca. Pored toga, smanjuje mirise od kuvanja, duvana i kućnih ljubimaca.  Ugradjen monitor kvalitete vazduha, lako prenosiv,mocan I tih ventilator.

-TOPLOTNE PUMPE

U eri kada se sve više pažnje posvećuje održivim tehnologijama, toplotne pumpe vazduh-voda izdvajaju se kao inovativno rešenje za grejanje domova. Ove pumpe koriste obnovljive izvore energije, pružajući udobnost tokom cele godine uz značajno smanjenje emisije štetnih gasova i računa za struju. Ove pumpe smanjuju emisiju štetnih gasova i do 70%. Klima M nudi toplotne pumpe renomiranih proizvođača kao što su Mitsubishi Electric i Carrier. Ekonomičan i ekološki sistem Mitsubishi Electric Ecodan ima naprednu inverter tehnologiju i preciznu kontrolu temperature. Ušteda energije, visok komfor i jednostavna ugradnja pozicionirale su Ecodan sistem kao lidera na tržištu toplotnih pumpi. Zubadan serija, deo Ecodan sistema, ima "Flash Injection" tehnologiju koja pruža efikasno grejanje čak i u ekstremno hladnim uslovima. Toplotne pumpe vazduh-voda nude brojne prednosti, uključujući do 70% uštede na računima za grejanje. One su ekološki izbor, visoko efikasne i pouzdane, jednostavne za rukovanje i ne zahtevaju često održavanje. Sistem je kompaktan, ne zahteva mnogo prostora, pogodan je za grejanje i hlađenje, idealan za novogradnju i naknadnu ugradnju. Upravljanje je moguće preko aplikacije, putem telefona i računara.


KLIMA M
Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

011 329 22 83
011 208 46 50

office@klima-m.rs
https://klima-m.rs/

Lokacija:
KLIMA M
Bulevar Despota Stefana 109a, 11000 Beograd

011 329 22 83
011 208 46 50

office@klima-m.rs
https://klima-m.rs/