ISTIČE: 30.06.2023.

Mastercard poklanja 300km putarine korisnicima koji pređu sa prepaid na ENPay postpaid‎300km putarine na poklon za Mastercard korisnike koji pređu sa prepaid na ENPay postpaid‎

U periodu od 26. maja do 30. juna, korisnici Mastercard kartica izdatih u Srbiji koji pređu sa prepaid na postpaid plaćanje putarine preko ENPay aplikacije, na poklon dobijaju 300 km putarine. U promotivnoj kampanji učestvuju sve Mastercard kartice izdate u Srbiji, a benefit se ostvaruje samo za one korisnike koji pređu na postpaid način plaćanja, sačuvanom Mastercard karticom i to tako da se postpaid registracija ostvari subotom i nedeljom.

ENPay je aplikacija za postpaid plaćanje putarine u Srbiji. Sve što je potrebno je da instalirate aplikaciju na svoj Android ili Apple uređaj, registrujete svoj nalog uz čuvanje platne kartice kao načina plaćanja za dopune putarine i pratite potrošnju vaših vozila kada je distribucija putarina putem TAG uređaja u pitanju.

Čuvanje Mastercard kartice u okviru ENPay aplikacije je praktično i komforno rešenje koje vam štedi vreme i pojednostavljuje putovanje, a uz to je i siguran način plaćanja. Potrebni podaci – broj kartice, ime i prezime korisnika i datum važenja se unose samo jednom, dok se osetljivi podaci kao što su PIN i CVC2, nikada ne čuvaju.

Plaćajte putarinu bez čekanja uz Mastercard i ENPay aplikaciju!


Predstavništvo Mastercard Europe Beograd
Navigator Business Center, Milutina Milankovica 1ž, 5. Sprat, ulaz B
11000 Beograd

jelena.ristic@mastercard.com
Teritorije koje pokrivamo
SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Finansijske transakcije
Naplatne kartice
Bankarske usluge


Podelite: