NavMenu

DIAMOND PRO - deterdženti i profesionalni proizvodi namenjeni za autoperionice i negu automobila

ISTIČE: 14.08.2023.
Podeli

DIAMOND PRO je robna marka deterdženata i profesionalnih proizvoda namenjenih za autoperionice i negu automobila, a od nedavno imamo i mala pakovanja fenomenalne kućne hemije.

Istraživanjem i kontinuiranim praćenjem ubrzanog razvoja tržišta proizvoda, opredelili smo se za dobavljače sa dugom tradicijom i vrhunskim kvalitetom. Konstantne inovacije u proizvodnji bile su ključne pri odabiru dobavljača, jer „MADE IN ITALY“ u ovoj oblasti oduvek je bio sinonim za kvalitet. Kako bismo udovoljili svim zahtevima savremenog tržišta, pripremili smo za vas široku paletu proizvoda. Pored proizvoda za predpranje i bezkontaktno pranje automobila, raznih vrsta voskova, proizvoda za negu gume i plastike, u našem asortimanu možete pronaći i proizvode za čišćenje podova, stakla, kože, mebla i mnoge druge. Uvođenje napredne tehnologije i upotreba visoko kvalitetnih sirovina doveli su do vrhunskih performansi naših proizvoda. Vodeći računa o zaštiti životne sredine, jedan od imperativa bio je i stvaranje proizvoda bezbednih za okolinu.

ODNOS CENA KVALITET

Naši proizvodi su proizvedeni u Italiji, premijum kvaliteta. Prilikom odabira artikala, potrudili smo se da proizvode iz više klase prodajemo po ceni proizvoda iz osnovne linije našeg dobavljača i tako ponudimo kvaltet po razumnoj ceni.

ISKUSTVO I PRIZNANJA

Iskustvo u radu i konstantno usavršavanje u poslednjih 30-ak godina, kao i prisutnost proizvoda kako u EU, tako i van nje, postavili su našeg dobavljača među svetske lidere u proizvodnji profesionalnih proizvoda za negu automobila, potvđujući kvalitet samih proizvoda.

PODRŠKA

Komercijalisti koji obilaze kupce, takođe su i obučeni za korišćenje svih naših proizvoda i redovno se edukuju o novim proizvodima i saznanjima. Za sve naše kupce, oni su dostupni za sva pitanja i savete bez nadoknade.

Kompletnu ponudu proizvoda pogledajte na linku diamond-pro.rs

DIAMOND-PRO NARUČIVANJE I DOSTAVA

Teritorija Vojvodine i Mačve
Bojan 063/10-888-49
Teritorija uže Srbije
Milan 063/10-886-49

DIAMOND-PRO KONTAKT
Traffic & Transport Solutions d.o.o.
Adresa: Hajduk Veljkova 11, Novi Sad
tel.: 021/44-22-70
fax: 021/632-2468
e-mail: office@tts.co.rs