ISTIČE: 10.07.2023.

Ponuda kafa, automata i aparata za kafu, vending mašina


UP&GO - KO SMO MI & ŠTA RADIMO?

i još neke pojedinosti o nama….


UKRATKO O NAŠOJ DELATNOSTI

Preduzeće UP&GO DOO je direktan uvoznik i distributer Varanini kafe koja tradicionalno, već 50 godina, svojim kvalitetom zadovoljava i najzahtevnije ljubitelje kafa.


Pored Varanini kafe UP&GO DOO je ovlašćeni distributer drugih kafa, kao što su to Illy, Mitaca i Lavazza, kafe koje su se odavno svojim kvalitetom visoko pozicionirale na domaćem tržištu.


Pored kafa u UP&GO ponudi se mogu pronaći i raznovrsni automati i aparati kafu, kao i vending mašine koje mogu da prihvate različite metoda plaćanja.


S ciljem da obezbedimo trajno prisustvo na domaćem tržištu, pored brzine, efikasnosti i transparentne saradnje koju nudimo svim svojim klijentima, u stalnom smo procesu istraživanja tržišta, praćenju najnovijih trendova, tehnoloških dostignuća i inovacija u industriji kafe.


NAŠA PRIČA

Naši klijenti jesu kafići, barovi, restorani i drugi ugostiteljski objekti u kojima se tradicionalno ispija kafa, međutim naša primarna ciljna grupa su zapravo male i velike firme, kancelarije, razne ustanove, vlasnici privatnih apartmana, hostela, pa i fizička lica, jer naš cilj nije zarada po svaku cenu, već nam je cilj da omogućimo pristup pravoj italijanskoj kafi širem auditorijumu, a ne samo posetiocima kafića, barova, restorana…


Zašto morate da idete u kafić da biste popili espreeso, kapućino, moku? Zašto ne biste popili produženi espresso u sopstvenom domu dok uživate gledajući omiljenu seriju? Ili zašto ne biste popili super kremasti kapućino tokom pauze na poslu? Još bolje, zašto ne biste potencijalnom poslovnom partneru pripremili kafu za pamćenje tokom obilaska Vaše firme? To su vrednosti za koje se mi zalažemo i koje nastojimo da širimo. Ni kratki ni dugi espresso, ni penasti kapućino, a ni očaravajuća nes kafa, nisu i ne treba da budu nikakav luksuz i prestiž i zato mi u UP&GO mislimo da pristup istima treba da bude rasprostranjeniji.


10+ GODINA ISKUSTVA

35+ PROIZVODA U PONUDI

380+ LOJALNIH KLIJENATA

12 STALNO ZAPOSLENIH

200+ lokacija SA NAŠIM VENDING MAŠINAMA


 

ADRESA

Up & Go DOO

Stevana Filipovića 111a

Železnik

Beograd

Srbija

+381642323675KONTAKT

+381600577727

+381642323675

office@upandgo.rs

upgodoo@gmail.com


RADNO VREME

Ponedeljak - Petak: 09:00 – 17:00

Subota i Nedelja: neradni dani
UP&GO DOO BEOGRAD
- Podaci o ponuđačuUP&GO DOO BEOGRAD
Stevana Filipovića 111
11250 Beograd
+381(0)60 057 7 727
+381(0)64 232 3 675
upgodoo@gmail.com
Teritorije koje pokrivamo
SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Čaj i kafa
Kafa, čaj i slični priozvodi
Kafe aparat, kafomat


Podelite: