ISTIČE: 16.06.2023.

Popravka i održavanje komercijalnih i priključnih vozila, industrijski remont motora menjača i agregata,Kompanija Patrimons Automotiv, sa svojim resursima je spremna da pruži svoje pouzdane i poznate usluge, kao i know-how rezervnih delova u cilju brzog i efikasnog odgovora na zahteve kupaca:
 
Popravka i održavanje komercijalnih i priključnih vozila
Ova usluga obuhvata popravku i održavanje svih komercijalnih i priključnih vozila i osovina evropskih proizvođača.
Dva servisa Patrimons Automotiv-a su u Beogradu. Matični servis na Zrenjaninskom putu raspolaže najvećim brojem radionica i servisnim vozilom, dok je  drugi servis otvoren 2012. godine na Novosadskom putu, da bi bio bliži korisnicima koji su na drugom kraju grada. Treći servis je sa radom počeo 2018. godine i nalazi se na jugu zemlje, tačnije, u Nišu na adresi Bulevar Svetog cara Konstantina bb.
Usluga koju Patrimons Automotiv pruža u svojim servisima je po sistemu ključ u ruke i samim tim je retkost, jer podrazumeva kompletnu popravku vozila od tablice do tablice.
 
Industrijski remont motora menjača i agregata
U okviru servisa nalaze se posebno specijalizovana odeljenja za industrijski remont motora, menjača i agregata za vozila evropskih proizvođača komercijalnih i priključnih vozila.
Na izvršen industrijski remont motora i menjača u njihovom servisu obezbeđena je garancija od 100 000 km ili 12 meseciPogledajte lokacijuPatrimons Automotive d.o.o. Beograd
Zrenjaninski put 51a
11000 Beograd
+381 (0)11 331 8044
office@patrimons.rs
Teritorije koje pokrivamo
BEOGRAD, ČAČAK, NIŠ (NIŠ), PARAĆIN, SUBOTICA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Elektro mašine, elektro motori
Automobili, auto delovi
Kamioni, rezervni delovi
Auto servisi, autobaza


Podelite: