ISTIČE: 01.06.2023.

Usluge praćenja i upravljanja telekomunikacionim mrežama, rešavanje problema i održavanjeKompanija Ibis Instruments ima za cilj da ispuni rastuću potražnju za troškovno efikasnim proizvodima i sistemima pogodnim za efikasno praćenje i upravljanje telekomunikacionim mrežama, rešavanje problema i održavanje.
Njihova struka pratila je brzu evoluciju ICT industrije u oblasti dizajna rešenja, isporuke, obrazovanja i tehničke podrške. Kvalitet izvršenih usluga je osiguran kompanijom ISO 9001, ISO 27000 i ISO 20000-1 standardima i sertifikatima partnera koji daju saglasnost sa opštim procedurama proizvođača.
 
Znanje
Oni su tim iskusnih stručnjaka koji svoju ekspertizu i energiju reflektuju na vas i vašu kompaniju, dajući joj ono što je nedostajalo da postignete sve željene ciljeve. Preko 100 uspešnih projekata i 50 kompanija koje su osetile prednosti saradnje sa njihovim timom.


Način
Poznajući poslovno okruženje u regionu i negujući odlične partnerske odnose sa vodećim svetskim kompanijama iz oblasti, strategija firme postupno i temeljno adresira svaki aspekt saradnje sa klijentom, pružajući mu najbolje iz regiona i sveta.


Vizija i misija 
Vizija je da budu sinonim za kompaniju koja je pouzdan partner svojim klijentima, koju odlikuje visok nivo profesionalnosti i stručnosti, koja je inovativna i kreativna, i koja kroz bogatu paletu rešenja iz svoje ponude omogućuje svojim klijentima da budu na vrhuncu svoje produktivnosti i efikasnosti.
Misija je kreiranje funkcionalnog, sigurnog i efikasnog poslovnog okruženja za klijente koje ide u korak sa razvojem novih tehnologija i kontinuirano raste i nadograđuje se.Pogledajte lokaciju
Ibis Instruments d.o.o. Beograd
- Podaci o ponuđačuIbis Instruments d.o.o. Beograd
Tošin Bunar 272
11070 Novi Beograd
+381 (0)11 715 2200
info@ibis-instruments.com
Teritorije koje pokrivamo
BOSNA I HERCEGOVINA (BiH), SEVERNA MAKEDONIJA, SLOVENIJA, SRBIJA
image/svg+xml

Pogledajte ponude po grupama:
Software, programi
TT mreža i objekti-TV mreža
Servisi i sitne popravke
Mrežna oprema
Bežični telekomunikacioni sistem
Usluge informacione tehnologije


Podelite: