NavMenu

Zoran Šljukić izabran za v.d izvršnog direktora EPCG

Izvor: eKapija Utorak, 05.12.2023. 16:35
Komentari
Podeli
Zoran Šljukić (Foto: Elektroprivreda Crne Gore)Zoran Šljukić
Odbor direktora Elektroprivrede Crne Gore je na vanrednosj sjednici izabrao Zorana Šljukića za vršioca dužnosti izvršnog direktora kompanije.

Kako je saopšteno, imenovanje Šljukića za vršioca dužnosti izvršnog direktora uslijedilo je nakon što je dosadašnji izvršni direktor, Nikola Rovčanin, napustio tu poziciju zbog preuzimanja funkcije poslanika u Skupštini Crne Gore.

Zoran Šljukić je rođen 1985. godine u Pljevljima. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu u Podgorici, a u EPCG radi od 2010. godine. Razvojni put je prošao uglavnom u TE Pljevlja, gdje je obavljao poslove glavnog inženjera za tehnički sistem upravljanja i rukovodioca sektora za eksploataciju, a od 2022. godine je, na nivou EPCG, bio glavni operativni, a potom i tehnički direktor. Takođe, menadžer je projekta Ekološka rekonstrukcija TE Pljevlja.

Šljukić je oženjen, otac troje djece.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.