NavMenu

Okončan konkurs - Evo ko će upravljati Aerodromima RS

Izvor: Glas Srpske Utorak, 19.09.2023. 16:08
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Komisija za izbor i imenovanje direktora Aerodorma RS završila je svoj posao i proslijedila Nadzornom odboru prijedlog za imenovanje nove uprave tog javnog preduzeća.

U Komisiji za izbor i imenovanje Glas saznaje da na čelu javnog preduzeća ostaje stara uprava, odnosno onaj kadar koji je do sada bio u statusu vršioca dužnosti direktora.

- Naš je prijedlog da oni ostanu na čelu preduzeća u novom mandatnom periodu. Za direktora Aerodoma predložena je Natalija Trivić, dok su za tri izvršna direktora predloženi Vesna Mirjanić, Njegoš Đukić i Dragiša Dakić. Svi oni su bili u statusu v.d. direktora - kazali su Glasu Srpske u Komisiji za izbor i imenovanje direktora Aerodroma RS.

Takav prijedlog proslijeđen je juče Nadzornom odboru javnog preduzeća, koji može stav komisije potvrditi ili ipak odbiti.

Na poziciju direktora Aerodroma RS prijavio se i bivši direktor Zoran Injic, ali kako Glas saznaje on je odustao, te je konkurisao za izvršnog direktora za operativno pravne poslove ARS ali ni za tu poziciju nije dobio zeleno svjetlo Komisije za izbor i imenovanje uprave Aerodroma RS.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.