NavMenu

Novi rok za završetak izgradnje akva parka na Paliću 31. jul - Sledi raspisivanje konkursa za traženje partnera

Izvor: Beta Nedelja, 04.06.2023. 10:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Olesia Bilkei/shutterstock.com)Ilustracija
Pre nekoliko dana aneksiran je ugovor i produžen je rok za završetak radova na akva parku na Paliću do 31. jula, rekao je predsednik štvan Pastor.

- Do tada će biti okončani svi radovi koji su ugovoreni, a paralelno sa tim već sada ide tehnički prijem kompletnog objekta - naveo je Pastor.

Kako je najavio novinarima, preduzeće Park Palić u toku sledeće nedelje imenovaće komisiju za raspisivanje konkursa za traženje partnera koji bi u fazi probnog rada mogao da se upozna sa kompletnim postrojenjem i da ga stavi u funkciju za posetioce.

- Kratko vreme je na raspolaganju, ali je to ključna stvar u funkcionisanju ovog postrojenja, jer treba da se obezbedi da sve bude čisto, besprekorno i to će biti osnov za traženje partnera za ovaj posao - kazao je Pastor.

Podsetio je da objekat može da se izda u zakup najviše na 15 godina sa uslovima koji su uređeni odlukom.

- Onaj ko bude rukovodio objektom imaće značajne troškove, jer treba da obezbedi osoblje, sva ona sredstva koja treba da garantuju bezbednost i higijenu, da uloži sredstva za opremanje akva parka sa ležaljkama i ugostiteljskim sadržajem - istakao je Pastor.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.