NavMenu

Wild Serbia vas poziva da kroz tim bilding pokrenete strast za istraživanjem i avanturom (FOTO)

Izvor: eKapija Nedelja, 09.04.2023. 09:35
Komentari
Podeli
Strast za istraživanjem i avanturom je energija koja pokreće agenciju Wild Serbia - WS Adventures, koja se kroz više od 15 godina iskustva i organizaciju više od 1.000 događaja specijalizovala za organizaciju avanturističkih aktivnosti i tim bilding programa.

Kako za eKapiju kaže Ivan Nastić, organizovanje tim bildinga je izuzetno važno za kompanije iz više razloga:

- Pre svega, tim bildinzi omogućavaju jačanje veza između članova tima. Kroz zajednička iskustva i aktivnosti, zaposleni mogu da uspostave prijateljske i profesionalne odnose koji poboljšavaju međusobnu komunikaciju, saradnju i poverenje. To je ključno za uspešno funkcionisanje tima u radnom okruženju. Takođe, tim bilding iskustva stvaraju zajedničke uspomene kojih se svi učesnici rado prisećaju. Pored jačanja međusobnih veza, učešće u novim aktivnostima i izazovima na tim bildingu je izvanredna prilika za unapređenje različitih veština, uključujući timski rad, liderstvo i rešavanje problema. To je od vitalnog značaja za dalji uspeh tima i kompanije u celini. Organizovanje timbildinga može biti izuzetno zabavno, posebno ako se uključe avanturističke aktivnosti na atraktivnim destinacijama u Srbiji.

Wild Serbia pre svega organizuje zabavne i avanturističke tim bilding programe na jedinstvenim destinacijama. Od aktivnosti izdvajaju avanturističke igre i orijentiring, rekreativni kajaking, koji je po njima "highlight" svakog događaja, hiking, offroad, bike ture itd.

- Registrovani smo kao organizator putovanja, pa pored avanturističkih i tematskih tim bilding aktivnosti organizujemo izlete sa organizacijom prevoza i aktivnosti na destinaciji, kao i kompletne višednevne pakete koji uključuju prevoz, smeštaj i dodatne sadržaje - dodaje.


Na pitanje koji programi su se pokazali kao favoriti kod kompanija i za šta se najčešće odlučuju, Nastić odgovara:

- Svaka kompanija ima drugačiji pristup organizaciji tim bildinga. Mi ove programe klasifikujemo kao višečasovne aktivnosti, jednodnevne izlete ili višednevne programe koji se obično organizuju van Beograda. Zavisno od željene dužine trajanja programa, da li uključuje jedno ili dva noćenja, konkretno predlažemo kompanijama koji je najbolji izbor hotela i destinacija. Ako je u pitanju jedno noćenje, najbolje destinacije su Fruška gora, Srebrno jezero, Divčibare, Bukulja i eventualno planine Tara i Zlatibor. Za programe sa dva noćenja, obično tim bilding programe organizujemo na Zlataru i Uvcu, planini Tari i Mokroj gori, Drini, Zlatiboru, Staroj planini, Sokobanji.

Ističu i da daljina lokacije najviše utiče na odabir tim bilding programa.
________________________________________________________________________________________________________________

Wild Serbia izdvaja:

- Divčibare sa novootvorenim hotelima koji su u korporativnom svetu relativno mlada i "neistražena" destinacija.
- Frušku goru;
- Taru, Mokru goru i Drinu;
- Zlatar i Uvac.
________________________________________________________________________________________________________________

Manji timovi imaju veći izbor aktivnosti, jer mogu da praktikuju i avanture koje su adekvatne za manje grupe, ističe Ivan Nastić.

- U pitanju su, na primer, kanjoning i speleo avanture, kao i relativno nova aktivnost koju smo implementirali prošle godine: speed boat ture na Dunavu, Savi i Drini. U ovakvim programima učesnici su upućeni jedni na druge i po nama ovo su idealne tim bilding aktivnosti.


Dodajе da Wild Serbia da za velike grupe uglavnom organizuju avanturističke igre ili nekoliko različitih tim bilding aktivacija namenjenih manjim timovima.

- Nakon nekog vremena timovi se menjaju sa aktivacijama i na ovaj način je cela grupa u mogućnosti da uživa u različitim sadržajima. Napomenuo bih da smo specijalizovani za sportove na vodi i velike grupe. Kroz iskustvo u organizovanju događaja uspeli smo da i velikim grupama od 200 do 300 učesnika prenesemo intenzitet sadržaja i doživljaj avanture kao kod manjih grupa - kaže Nastić.

Sve tekstove iz tematskog biltena pogledajte OVDE.


Fotogalerija
Wild Serbia
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.