NavMenu

15 godina posvećeni svojim ciljevima - Agent Plus proslavio jubilej rada (VIDEO)

Izvor: PR Utorak, 21.06.2022. 08:48
Komentari
Podeli
Sa svega 23 zaposlena, davne 2007. godine zaposleni u Agent Plusu bili su motivisani željom za razvojem stabilne, profesionalne i prepoznatljive kompanije koja posluje po evropskim i svetskim kriterijumima, da bi danas, 15 godina kasnije postali jedna od vodećih regionalnih grupacija u transportu i logistici sa pet samostalnih preduzeća i 11 filijala u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Garantujući kvalitet bez kompromisa, pružaju rešenja u prekookeanskom kontejnerskom transportu, čarteringu brodskog prostora, lučkoj agenturi, organizaciji kamionskog i avio transporta, zbirnih pošiljaka, špediciji i skladištenju, kompletirajući logističke usluge.

- Agent Plus je rastao, sticao poštovanje i poverenje od strane poslovnih partnera i saradnika. Koliko smo vrednovali dobre poslovne uspehe, ništa manje od toga nastojali smo da zadržimo poverenje i kvalitet naših usluga, da zaposleni budu zadovoljni svojim statusom, okruženjem, načinom rada i vrednovanjem postignutim. Rast kompanije nije moguć bez rasta i razvoja zaposlenih, pa će, Agent Plus i u predstojećem periodu nastaviti da ulaže u svoje zaposlene, jer čvrsto veruje u to da su ljudi ti koji su pokretači pozitivnih promena i nosioci progresa - istakao je generalni direktor kompanije i osnivač Agent Plus Grupe Zoran Netković.

Zahvaljujući sopstvenoj floti rečnih polovila, kapaciteta cca 25.000 mt, koju čini 14 plovila kvalitetnih plovidbenih i tehničkih karakteristika, Agent Plus biće vaš pouzdan partner u rečnom transportu od Roterdama do Konstance.

Uvažavajući najviše standarde u oblasti sigurnosti poslovanja, finansijske izvrnosti i organizacione efikasnosti, Uprava carina dodelila im je među prvim kompanijama u Srbiji sertifikat Ovlašćenog privrednog subjekta - AEO, zahvaljujući kojem imaju pravo da u pojednostavljenoj proceduri brže i preciznije realizuju i najsloženije carinske procedure na carinskim terminalima u Beogradu, Smederevu, Novom Sadu i Inđiji.

Strast prema kvalitetu usluga koje nude, negovanje dobrih odnosa sa partnerima i timski rad glavne su vrednosti ove kompanije, koja punih 15 godina pored posvećenosti u poslu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti.

Pažljivo osluškujući promene i trendove na tržištu, Agent Plus nastavlja da svojim primerom poslovanja garantuje KVALITET BEZ KOMPROMISA u transportu i logistici.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.