NavMenu

Kompanija Schindler jedan je od vodećih proizvođača liftova, pokretnih traka i stepenica - Uspešno realizovani brojni projekti širom Srbije

Izvor: Promo Ponedeljak, 16.12.2019. 15:34
Komentari
Podeli
Schindler Group, jedan je od vodećih svetskih proizvođača vertikalnog transporta (liftovi, pokretne stepenice i trake), i prisutan je u više od 140 zemalja. Kompanija od samog osnivanja podržava održivi urbani razvoj uz bezbedna, pouzdana i ekološki prihvatljiva rešenja za pokretne sisteme.

Schindler d.o.o. Beograd, deo Schindler grupacije, direktno je prisutan na tržištu Srbije od 2008. godine i od tada uspešno zauzima svoje mesto na lokalnom tržištu. Kroz deceniju direktnog prisustva Schindler se dokazao kao pouzdan partner u oblasti građevinske industrije, a kroz veće i manje projekte sa investitorima, građevinskim kompanijama i privatnim preduzetnicima, niže poslovne uspehe kroz niz referentnih i izazovnih projekata.

- Schindler d.o.o. Beograd pokriva teritoriju Srbije i Crne Gore, a glavne poslovne aktivnosti naše firme mogu se podeliti na projektovanje, prodaju i instalaciju opreme za vertikalni transport i servisne aktivnosti. Kompanija ima svoje montažne i servisne ekipe sa kojima pokrivamo veliki broj korisnika na domaćem tržištu - rekla je Tanja Milovanović, direktorka kompanije Schindler.

Veliki broj hotela, tržnih centara, medicinskih ustanova kao i značajan broj rezidencijalnih objekata korisnici su usluga kompanije Schindler već dugi niz godina.

- Avalski toranj i Palata Beograd (Beograđanka) samo su neki od projekata na kojima smo radili i imaju najbrže liftove u Beogradu. Tržni centri Ušće, Delta City, Stadion, Aviv Park Zvezdara, Rajićeva, Promenada, Ada Mall imaju kombinaciju našeg proizvodnog asortimana, dok poznati hoteli u Beogradu - Hotel In, Holliday Inn, Holliday Inn Express, Radisson Blu, Falkenstainer, Metropol kao i mnogi drugi, svakodnevno prevoze hiljade gostiju našim pouzdanim i komfornim liftovima za ovakvu vrstu objekata. Poslovne zgrade i kompleksi kao što su GTC Square, GTC Fortyone, Sirius, Atrium, Danube business centar, Business Garden i mnogi drugi, pored vrhunskog poslovnog prostora svojim zakupcima pružaju i vrhunski komfor vožnje - ističe Milovanovićeva.

Kako navodi, Schindler d.o.o. uspešno privodi kraju 2019. godinu.

- Iza nas je još jedna dinamična godina u kojoj smo, pored svih projekata koje smo realizovali, posebno ponosni na Tržni centar Ada Mall. Objekat je uspešno realizovan prema želji i potrebama investitora i na njemu su instalirane ukupno 34 jedinice - liftovi i pokretne stepenice. Po pitanju modela liftova ovaj projekat predstavlja kombinaciju dva dominantna i najčešće instalirana Schindler proizvoda: Schindler 5500 i Schindler 3300 - kaže direktorka kompanije Schindler u Srbiji.


Iz Schindlera kažu da oba proizvoda predstavljaju najbolji odgovor na izazovne projektantske zadatke, budući da je objekat u funkciji već više od šest meseci.

- Odgovor koji imamo od korisnika apsolutno potvrđuje da je napravljen pravi izbor. Svojim profesionalnim angažmanom i ogromnom motivacijom da i ovaj objekat bude kruna našeg rada, mišljenja smo da smo uspeli da ovom atraktivnom prostoru damo i dodatni kvalitet, a pre svega po pitanju funkcionalnosti objekta - istakla je Milovanovićeva.

Kada je reč o planovima za narednu godinu direktorka kompanije Schindler Tanja Milovanović kaže:

- Narednu 2020. godinu dočekujemo sa velikim izazovima i ozbiljnim projektima koji čekaju svoju realizaciju, sa posebnim akcentom na bezbednost i kvalitet izvođenja radova.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.