NavMenu

"Logistika pokreće Vaš biznis" - Predstavljamo vam novi Tematski bilten "eKapije"

Izvor: eKapija Utorak, 29.09.2015. 10:51
Komentari
Podeli

Poslovni portal "eKapija" objavio je danas Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis".

PROČITAJTE:

- Kakva je perspektiva logističke industrije u Srbiji?
- Šta donosi novi Zakon o prevozu tereta u drumskom saobraćaju?
- Koliko novca će biti uloženo u intermodalni transport?
- Koji nameti ugrožavaju izvoz i konkurentnost Dunava?
- Šta novo priprema carina

Za Tematski bilten govore direktor Uprave carina Miloš Tomić, državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Miodrag Poledica, profesor Saobraćajnog fakulteta Milorad Kilibarda.

Pročitaćete ekskluzivne intervjue sa direktorom kompanije "Agent Plus" Zoranom Netkovićem, kao i Nebojšom Mandićem koji je Country Head kompanije "DHL Global Forwarding".

U Tematskom biltenu čitaćete: koje su prednosti zbirnog transporta robe, kako na najefikasniji način uvoziti robu iz Kine, kako stiže roba kupljena preko interneta, zašto "autsorsovati" skladišne operacije, kako opremiti skladište...

O novinama u logističkoj industriji za Tematski bilten govoriće predstavnici kompanija "Eyemaxx", "Transfera", cargo-partner, "Navigator Cargo agent", "MotoLogistics". Primenu softverskih paketa u cilju poboljšanja logističke usluge predstavila je kompanija "Milšped". Savremena rešenja za skladištenje predstavila je firma "Metal sistemi plus", rešenja za transport vangabaritne i teške robe predstavili su predstavnici preduzeća "Bora Kečić - specijani transport" i "Holleman", a rešenja za pakovanje "Expertšped".

Sisteme za transportnu rashladu i praćenje hladnog lanca predstavio je "Artfrigo", moderna IT rešenja firma "Digit", a novine u poslovanju predstavili su i "TimoCom", "Bodena", "Sejari", "Transport Kombi AS", "Mapsoft", "Delta Transportni Sistem".

Celokupan sadržaj biltena možete preuzeti OVDE.

Tematski bilten "Logistika pokreće Vaš biznis" sedmi je u nizu tematskih biltena, ekskluzivnog proizvoda "eKapije". U ovoj godini planiramo da se bavimo i značajnim temama poslovna putovanja, bezbednost...

Tematskim biltenima želimo da zaronimo u dubinu svake od tema, da goruće probleme razmotrimo sa više aspekata, kreiramo referentni materijal koji prezentuje trenutno stanje u konkretnoj oblasti i razmatra moguće pravce razvoja.

Pozivamo vas da i Vi budete deo tematskih biltena: predstavite svoj rad i usluge koje nudite na tržištu, planove za naredni period, date svoj osvrt na temu i dodatno pojačate svoju vidljivost kod čitalaca našeg portala.

Budite u toku! Ne propustite Tematske biltene "eKapije"!

PDF izdanje Tematskog biltena možete preuzeti OVDE.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.