NavMenu

Uslovi korišćenja i Autorska prava

Ekapija.com d.o.o. za elektronske komunikacije Beograd:

Nije dozvoljeno reprodukovati, povezivati ili koristiti materijal na veb sajtu bez prethodno dobijenog pismenog odobrenja. Kopiranje sadražja koji se nalazi u okviru posebnog pretplatnickog servisa eKapija je zabranjeno, informacije su obezbeđene isključivo za pretplatnike servisa.


Korisnici mogu postaviti link na svom veb sajtu isključivo prema "home" stranici eKapija.com veb sajta pod uslovom da kao link tekst koriste "eKapija poslovni portal". Da biste postavili link na bilo koji drugi način, morate dobiti pismeno odobrenje od eKapije (management@ekapija.com).


eKapija ulaže maksimalan napor da obezbedi pouzdane i tačne informacije pre nego što ih dostavi korisnicima. Informacije koje su publikovane na veb sajtu eKapija.com ili su poslate korisnicima putem elektronske pošte su prezentovane s namerom da se obezbedi pravovremena i tačna infomacija korisnicima sistema. Informacije su obezbeđene iz izvora za koje eKapija veruje da su pouzdani i tačni u trenutku objavljivanja na eKapija veb sajtu i u trenutku slanja putem elektronske pošte.


eKapija se ograđuje od bilo kakve odgovornosti za bilo koji gubitak ili štetu koji mogu nastupiti kao posledica korišćenja ili oslanjanja na bilo koju od informacija iznesenih putem elektronske pošte ili na veb sajtu eKapija.com.


eKapija ne proverava sadržaj veb stranica koje upućuju na veb sajt eKapija.com kao ni stranica na koje se upućuje sa veb sajta eKapija.com. eKapija nije odgovorna za sadržaj bilo kog drugog veb sajta (osim eKapija.com) ili veb stranica koji su povezani sa, ili koji ukazuju na eKapija veb sajt. eKapija ne podržava i ne sponzoriše takve linkove, oni su prisutni iskljucivo radi veće pogodnosti u upotrebi. Korisnik koristi linkove sa eKapija veb sajta ili elektronske pošte isključivo na svoju odgovornost.