NavMenu

U planu izgradnja apart hotela sa 4* na Žabljaku

Izvor: eKapija Subota, 08.06.2024. 12:42
Komentari
Podeli
(Foto: Agencija za zaštitu životne sredine/Dokumentacija/Printscreen)
Kompanija Brand hotels iz Budve planira izgradnju apart hotela sa 4 zvjezidce na Žabljaku.

Gradnja objekta planirana je na UP 610 koja se sastoji od dvije katastarske parcele ukupne površine 988 m2, u zahvatu izmjene Detaljnog urbanističkog plana Žabljak.

To se može vidjeti u zahtjevu za odlučivanje o potrebi izrade Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu koji je investitor podnio Agenciji za zaštitu životne sredine. Kako se može vidjeti u dokumentu, za ovaj projekat izdati su i urbanističko-tehnički uslovi.

Budući apart hotel imaće podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Imaće 23 hotelske jedinice, od čega 22 jednosobna i jedan dvosobni apartman. Dva apartmana biće prilagođena licima sa posebnim potrebama.

Prizemlje je projektovano u dva nivoa i na njemu su smještetni ulaz sa recepcijom, hol sa vertikalnom komunikacijom objekta i sanitarnim čvorom za goste, restoran sa kuhinjom, kao i wellness koji dopunjuje ponudu hotela.

Na tri sprata se nalaze hotelske smještajne jedinice. Na prva dva sprata nalazi se po 8 jedinica-jednosobnih apartmana, dok je u potkrovlju smješteno šest jednosobnih i jedan dvosoban apartman.

U podrumskoj etaži predviđene su tehničke prostorije, koje su u funkciji hotela, kao i parking prostor za 15 automobila. Još 3 parking mjesta predviđena su ispred objekta.

Kada je riječ o uređenju okoline, slobodne površine se ozelenjavaju travnatim površinama kao i sezonskim i višegodišnjim biljem koje je karakteristično za ovo podneblje.

apart hotel Brand Žabljak (projekat)
Google Maps
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.