NavMenu

Završena rekonstrukcija mosta na Ribnici i dijela Ulice V proleterske brigade - Investicija vrijedna 150.000 EUR

Izvor: eKapija Subota, 16.05.2020. 11:04
Komentari
Podeli
(Foto: 652234/Pixabay)
U Podgorici je završena rekonstrukcija mosta na Ribnici i dijela Ulice V proleterske brigrade, a u ovu investiciju uloženo je 150.000 EUR, saopšteno je iz PG Biroa.

Tim povodom rekonstruisani most obišao je gradonačelnik Ivan Vuković sa direkotorima gradskih preduzeća, koji je istakao da je, zahvaljujući intervenciji kolega iz privrednih društava Putevi, Agencije za stanovanje i Komunalnih usluga, most na Ribnici koji povezuje centar grada sa Starim aerodromom i Konikom u potpunosti obnovljen.

- Za sedam radnih dana sanirali smo više od 6.500 kvadrata, na mostu smo sanirali 2.000 kvadrata, odnosno saobraćajnicu 4.500 kvadrata. Investicija je vrijedna 150.000 EUR. Uklonili smo oštećeni asfaltni kolovoz, slivničke rešetke i rešetke fekalne kanalizacije, obnovili smo ogradu na mostu, ugradili P elemente, novi asfaltni sloj i saobraćajnu signalizaciju - istakao je direktor Puteva Radenko Bulatović.

Direktor komunalnih usluga Mladen Rašović reko je da je to preduzeće u prethodnom periodu rekonstruisalo javnu rasvjetu u Ulici V proleterske brigade i na mostu gdje su promijenjeni stubovi javne rasvjete, ugrađene svjetiljke za osvjetljavanje saobraćajnice i pješačkog dijela.

- Takođe, u prethodnom periodu rekonstruisali smo rasvjetu kod podvožnjaka, a u narednom periodu ćemo obnoviti kompletnu rasvjetu sve do kružnog toka prema naselju Konik. Vrijednost ove investicije će iznositi oko 50.000 EUR - rekao je Rašović.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.