Izvor: eKapija | Petak, 03.09.2021.| 11::28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Webiz Festival Beograd

Organizator: Poslovni inkubator- Business Incubator Novi Sad

16.09-17.09.2021 , Beograd
(Foto: Pixabay)

Evropska preduzetnička mreža Srbija – Poslovni inkubator Novi Sad organizuje regionalnu konferenciju pod nazivom:“ Webiz Festival Beograd“. Konferencija će se održati 16. i 17.09.2021. godine sa početkom u 10 sati u Beogradu.

Tokom 2 dana programa publici će se obratiti renomirani govornici iz telekomunikacija, IT-a, finansijskog sektora, event industrije, crypto i blockchain, ali i predstavnici više start-apova iz različitih sektora, u svrhu edukovanja, deljenja iskustava u poslovanju i uspostavljanja saradnje.

U organizaciji konferencije učešće će uzeti predstavnici Evropske mreže preduzetništva, Fakulteta za projektni i inovacioni menadžment Beograd, DSI-a, ICTHub-a, ImpactHUB-a, USAID-a i na taj način će se skupu dati dodatna vrednost posebno u segmentu povezivanja preduzetnika iz zemalja regiona i educiranje u novim trendovima i tehnologijama u poslovanju.

Na konferenciji će se predstaviti NVO, predstavnici Vlade Republike Srbije, kompanije i preduzetnici iz Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, koji rade u svojoj zemlji ili u EU.

Više informacija