Dps Klas Group d.o.o. Šabac


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU I PROMET DPS KLAS GROUP DOO ŠABAC
ADRESSE
Savska 8, 15000 Šabac
Verantwortliche Person
Vladimir Popović, Dragan Popović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Preduzeće DPS KLAS GROUP D.O.O. sa sedištem u Šapcu, osnovano je 16.02.2004. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja mlinarskih proizvoda i skladištenje žitarica. Pored ovih delatnosti, DPS KLAS GROUP bavi se i prometom semenske robe i mineralnih đubriva. Skladišno trgovinski centri se nalaze u : Šapcu, Platičevu, Jarku, Klenju, Buđanovcima, Nikincima,Beogradu i otvoreno je novo prijemno mesto u Vognju i nalazi se na Rumskom putu bb, na izlasku iz Rume ka Vognju , skladišnog kapaciteta 5000 tona.Pored prateće opreme , kolske vage od 60tona, raspolaže i sa sušarom od 20t/h.

U cilju proširenja proizvodnih i skladišnih kapaciteta, zadržavanja liderske pozicije na teritoriji Mačve, gde sarađujemo sa većim brojem aktivnih poljoprivrednih gazdinstava, investirano je u kupovinu dela Mlinske industrije „Lala Stanković“ Bogatić. Skladišni prostor mlinske industrije raspolaže kapacitetom od 11500t merkantilne pšenice, mlinom za preradu pšenice od 100/24h.

Proizvodnja brašna je locirana u mlinu u Platičevu ,Šapcu i Bogatću

2007. godine DPS KLAS GROUP dobija status ovlašćenog skladištara Republičke direkcije za robne rezerve. Ubrzo, preko Republičke direkcije za robne rezerve započinje ugovaranje proizvodnje sa registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima i na taj način preduzeće obezbeđuje veću prepoznatljivost na tržištu Srema i Mačve.

DPS KLAS GROUP je 2009. godine proširio svoje proizvodne i skladišne kapacitete kupovinom, nekadašnjeg giganta u oblasti mlinarstva, firme Žitoratar Šabac, gde premešta svoje sedište. Mlinska Industrija Popović Šabac posluje u okviru sektora: maloprodaje, veleprodaje, proizvodnje i skladištenja žitarica.

Stalnim usavršavanjem tehnoloških procesa, održavanjem visokog kvaliteta proizvoda, angažovanjem stručnog i kreativnog osoblja, ispunjavanjem ugovorenih obaveza i ulivanjem sigurnosti poslovnim partnerima DPS KLAS GROUP ostvaruje sigurnu poziciju na domaćem tržištu i prodor na strana tržišta: Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine.

U cilju uspostavljanja pouzdane poslovne aktivnosti prema međunarodnim standardima i stalnog poverenja u sopstvene proizvode i rad, preduzeće je 2010. godine sprovelo uvođenje HACCP sistema.

2012. godine ostvarili smo ulazak na tržišta Slovenije , Turske i Italije. Sarađujemo sa preko 2000 registrovanih poljoprivrednih gazdinstava.

Vrhunski i ujednačen kvalitet proizvoda, zadovoljstvo i trajno poverenje kupaca su osnovna načela na kojima se bazira poslovanje preduzeća DPS KLAS GROUP.
Pogledajte lokaciju

Nachrichten

Ponude