Pertini Toys Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PERTINI TOYS DOO BEOGRAD (VRAČAR)
ADRESSE
Sinđelićeva 4, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Aleksandar Ignjatović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija PERTINI je lider na tržištu igračaka od 1990. godine.

Pored PERTINI BRENDA čija je linija igračaka sinonim za kvalitet, kompanija PERTINI je generalni distributer preko 30 svetski poznatih proizvođača visokokvalitetnih dečjih igračaka i opreme.

U okviru PERTINI asortimana se mogu pronaći : Disney, Disney Frozen, Star Wars, Lego, My little pony, Blade Blaze, Moćni rendžeri, Patrolne šape, Marvelovi junaci, Nindža kornjače, Barbie, Princeza Sofija i ostali junaci koje deca vole. Za pojedine, veoma važne brendove, PERTINI je ekskluzivni distributer za Srbiju i region – PLAYMOBIL, PLAYGRO, BRUDER, VTECH, SES CREATIVE, RASTAR, VIGA TOYS. PERTINI je uvoznik i jednog od najpoznatijih svetskih brendova – LEGO. Veoma važno mesto u PERTINI asortimanu zauzimaju EDUKATIVNE I RAZVOJNE IGRAČKE, koje prate razvoj moderne tehnologije, jer deca najbolje uče i razvijaju se kroz zabavu i igru. PERTINI ima veliki izbor i bebi opreme i igračaka za bebe i tako najkvalitetnijim igračkama zadovoljava sve uzraste oba pola dece.

Pertini nudi i veliki izbor profesionalnih sportskih rekvizita koji deci omogućavaju aktivnosti koje će doprineti njihovom zdravlju.

Kompanija Pertini u 2021. godini otvorila je novo poglavlje u svom poslovanju i ponudi. U okviru maloprodajnih objekata Pertini je otvorio novi sektor – Pertini Fashion. Najatraktivnija i najkvalitetnija dečja garderoba, obuća i aksesoar brendova koji su svetski lideri na tržištu dečije mode.Kompanija Pertini već više od 30 godina za decu bira najbolje, što je uvek imperativ, zato vas u Pertini Fashion sektoru čekaju najleše kolekcije brendova: Maison Marasil, Ciciban, Mandarino, Pierre Cardin..Nachrichten