Institut za bezbednost i preventivni inženjering Novi Sad


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
INSTITUT ZA BEZBEDNOST I PREVENTIVNI INŽENJERING DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVI SAD
ADRESSE
Vojvode Šupljikca 48, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Radoslav Ždrnja, Lazar Malešević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Institut za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad je osnovan 14. februara 2003. godine u Novom Sadu, kao društvo sa ograničenom odgovornošću koje pruža usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, zaštite od požara, tehničkih pregleda objekata i stručnog nadzora.

Svrha "Instituta za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad je da konzistentno obezbeđuje usluge koje ispunjavaju zahteve korisnika i primenljivih zakona i propisa.

Rukovodstvo "Instituta za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o, Novi Sad svrhu organizacije i strateško usmerenje izražava Misijom, Vizijom i Politikom organizacije.

"Institut za bezbednost i preventivni inženjering" d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu, poslovnim jedinicama u Zrenjaninu, Šapcu i Sremskoj Mitrovici, te predstavništvima u Subotici, Pančevu i Valjevu omogućava pružanje usluga velikom broju korisnika na prostoru cele Srbije.

Tokom godina rada i postojanja, Institut se pozicionirao u sam vrh privrednih subjekata koji pružaju usluge iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite životne sredine, zaštite od požara i kvalitetom svojih usluga, kao i zadovoljstvom korisnika, postao prepoznatljiv na tržištu.

Nachrichten