Energy net d.o.o. Kać


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ENERGY NET ZA IZVODJENJE I MONTAŽU GASNIH POSTROJENJA UNUTRAŠNJU I SPOLJNU TRGOVINU DOO, KAĆ
ADRESSE
Proleterska br.49, 21241 Kać, Novi Sad
Verantwortliche Person
Aleksandar Jovičić, Goran Jevtić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Video
Referenzliste
Beschreibung der Tätigkeit
Energy Net je Energy Care kompanija koja stvara i širi krug dobre energije, u kome zajedno sa partnerima kreira kvalitetna i održiva rešenja, dostupna svima, efikasno odgovarajući na potrebe za grejanjem, hlađenjem, ventilacijom i uređenjem prostora, uz održavanje i unapređenje istih.

Naša svrha je da menjamo svet šireći krug dobre energije. Verujemo da nikad nije kasno da se utiče na budućnost i oblikovanje sveta koji želimo da ostavimo narednim pokolenjima. Povezujemo krugove dobre energije, stvaramo i razvijamo partnerstva za beskrajne mogućnosti i na duge staze.

Više od tri decenije osluškujemo potrebe tržišta i na osnovu njih pružamo kompletna integrisana rešenja jer su pouzdani partneri i pouzdana rešenja ono što pravi razliku. Standardizovanjem procesa rada, kontinuiranim tehničkotehnološkim usavršavanjem, ulaganjem u inovacije i edukaciju kadrova, izgradili smo snažnu profesionalnu bazu znanja i iskustva, i danas naš tim broji preko 200 zaposlenih, od toga preko 40 inženjera koji kreiraju energy care rešenja za životni i radni prostor, po meri čoveka, u skladu s prirodom.

Nachrichten