Zvezda a.d. Beograd - u stečaju


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
ZVEZDA AD FABRIKA ZA OBRADU STAKLA, BEOGRAD (ZEMUN) - u stečaju
ADRESSE
Batajnički drum 27, 11080 Beograd
Verantwortliche Person
Branko Marić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
’ZVEZDA’ ad je kompanija osnovana 1946 god. kao lider na ovim prostorima u obradi ravnog stakla što je ostala i do danas. Fabrika je locirana u industrijskoj zoni u Zemunu i prostire se na 4ha placa izmedju Batajničkog druma i autoputa E-75 .
Proizvodnju obavlja u namenski izgradjenim proizvodnim halama sa pratećom infrastrukturom površine cca 10000m2 namenski izgradjenih 1982 god.
Potpuna inovacija tehnologije i primena najsavremenije opreme poslednje generacije za obradu stakla predstavljao je jedini moguć model daljeg razvoja kompanije, koji obezbeđuje visok kvalitet obrade po EU standardima.
ZVEZDA je svoju delatnost logično usmerila ka građevinarstvu, očekujući dalji razvoj gradjevinarstva i planirane projekte kao i potrebu za smanjenjem utroška energije i povećanje energetske efikasnosti objekata koje su u EVROPSKIM zamljama izvršene pre deset godina.
Kako je staklo postalo konstruktivan materijal, a i usled sve veće potrebe za specijalnim vrstama stakla, koja zadovoljavaju sve zahtevnije karakteristike (toplotne, svetlosne, zvučne i sigurnosne) kako u eksterijeru (strukturalne i klasične staklene fasade, prozori itd.) tako i u enterijeru i to po najzahtevnijim svetskim standardima neophodno je bilo opremiti se za takvu proizvodnju.
Performanse i kvalitet specijalnih vrsta stakla, solarna zaštita, svetlosna propustljivost i refleksija doprinose uštedi energije i omogućavaju brojna estetska rešenja. Kompanija ZVEZDA a.d. je svojim proizvodnim kapacitetima u mogućnosti da odgovori svim zahtevima savremene arhitekture u tehnologiji izrade i obrade stakla.
Projekti na kojima je ZVEZDA radila su bili isključivo objekti zahtevnih investitora na kojima su traženi evropski standardi u obradi stakla koji podrazumevaju i izdavanje potrebnih sertifikata koji potvrdjuju traženi kvalitet.

Nachrichten