Prezident doo Novi Sad


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Prezident doo Novi Sad
ADRESSE
Futoška 109, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Ivan Jegdić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Bildstrecken
Beschreibung der Tätigkeit
Hotel Prezident Palace Belgrade, kao najluksuzniji hotel prvog nacionalnog lanca PREZIDENT predstavlja omaž životu kraljevskog para Marije Antoanete i kralja Luija XVI i to u samom srcu starog dela Beograda.

Hotel raspolaže sa 60soba, VIP spratom sa 4 prestižna apartmana. Pored toga hotel poseduje Spa&Wellness centar koji se proteže na 1000 kvadratnih metara, sa odvojenom privatnom sekcijom. Gastronomski užitak upotpuniće 2 restorana sa internacionalnom kuhinjom. Hotel poseduje Cigar lounge i Sky bar sa otvorenim bazenom.

Hotel Premier je smešten na veoma atraktivnoj lokaciji. Nalazi se u blizini centra grada Novog Sada, na Futoškom putu i svega 100 metara od Novosadskog sajma. Za samo desetak minuta laganog hoda Gost može stići do Sajma. Gost će uživati u našem širokom spektru usluga, kao što su luksuzno opremljene sobe namenjene poslovnim ljudima, ljubazno i uslužno osoblje, relaksacija u Wellness&Spa centru hotela, mogućnost poručivanja hrane, obezbeđena parking mesta za Vaša vozila, pranje automobila, iznajmljivanje vozila...

Nachrichten