Eurocons Group d.o.o. Vršac


Malo preduzeće
Osnovni podaci
POTPUNI NAZIV
EURO CONS GROUP DOO ZA KONSALTING,INŽENJERING I ZASTUPANJE
ADRESA
Sterijina 19, 26300 Vršac
Odgovorno lice / Vlasnik
Goran Đurić

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima.
Da bi mogli pogledati kompletne informacije, ulogujte se:
Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE
Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE
Vesti
Pobede na tenderima
Finansije
Filantropija
Saopštenja
Opis delatnosti
Kompanija “EUROCONS GROUP” je lider u regionu u oblasti industrijskog inženjeringa, dizajna inovativnih tehnologija, kao i ponudi opreme vodećih multinacionalnih kompanija, pre svega u farmaceutskoj industriji, ali i u ostalim industrijama.
Nudi vrhunska tehnološka rešenja u oblasti “čistih soba”.

Sistem realizuje projekte po principu “ključ u ruke”, od projektovanja, izgradnje i instalacije opreme do puštanja objekta u rad i postprodajne podrške, u skladu sa najvišim evropskim standardima za određeni vid proizvodnje.

U skladu sa misijom, vizijom i strategijom razvoja kompanije EuroCons Group, uveden je i sertifikovan Integrisan menadžment sistem (IMS): kvaliteta (ISO 9001:2015), životne sredine (ISO 14001:2015) i zdravlja i bezbednosti na radu (ISO 45001:2018).

Kompanija EuroCons Group je ekskluzivni zastupnik najvećih svetskih proizvođača opreme, ventila, zatvarača, tablastih ustava, spojnica, membrana, filtera, UV lampi, zatim proizvođača mašina za procesnu, farmaceutsku i prehrambenu industriju, kao i proizvođače opreme za proizvodnju PW i WFI.

Osnovne delatnosti kompanije su:
- konsalting
- projektovanje
- inženjering
- zastupanjeVesti