NavMenu

KLM je avio-kompanija sa najboljom uslugom na svijetu za 2023.

Izvor: eKapija Subota, 29.10.2022. 08:07
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / ABeijeman)
Najveće međunarodno vazduhoplovno udruženje koje se bavi ocjenom putničkog zadovoljstva u avijaciji (APEX) dodijelilo je juče KLM-u, drugu godinu za redom, Nagradu za avio-kompaniju sa najboljom uslugom na svijetu za 2023. godinu (2023 APEX World Class Award).

Prema mišljenju putnika i stručnog žirija usluga koju pruža holandska avio-kompanija KLM ocijenjena je najvišim ocjenama.

APEX World Class Award je jedno od najvećih priznanja u avijaciji, a ocijenjuje dostignuća avio-kompanija u sljedećim oblastima: bezbjednost, usluga na letu i održivo poslovanje.

Prema riječima APEX stručnog žirija, "iskustva putnika na zemlji (na aerodromima), u salonima i tokom brojnih letova bila su impresivna. Zaposleni u KLM-u bili su iskreni, ljubazni i predusretljivi prema svim putnicima. Ove kvalitete doživljavamo kao sastavni dio poslovne kulture KLM-a".

- S obzirom na operativne izazove sa kojima smo se susretali na amsterdamskom aerodromu Shiphol i u samom KLM-u, i imajuću u vidu jaku konkurenciju u avio-saobraćaju, počastvovani smo što je KLM ponovo osvojio Nagradu za avio-kompaniju sa najboljom uslugom na svijetu. KLM se trudi da udobno i bezbjedno preveze svoje putnike do njihovih odredišta. Održivo poslovanje je, takođe, jedan od naših prioriteta u okviru koga kupujemo nove efikasnije avione, smanjujemo težinu na letu tamo gdje je to moguće i ulažemo u proizvodnju i kupovinu održivog avio-goriva. Činjenica da nas putnici i stručni žiri tako visoko ocijenjuju predstavlja kompliment za sve zaposlene u KLM-u, ali i motivaciju da nastavimo sa unapređenjem naših usluga - izjavio je But Krejken (Boet Kreiken), izvršni potpredsjednik za putničko iskustvo u KLM-u.

APEX je najveće međunarodno vazduhoplovno udruženje koje se bavi ocjenom putničkog zadovoljstva u avijaciji i broji gotovo 500 članova: vodeće svjetske avio-kompanije, avio-alijanse, aerodrome, snabdjevače u avijaciji i liznig kompanije.

Pored KLM-a, APEX je dodjelio nagrade i sljedećim avio-kompanijama Japan Airlines, Qatar Airways, Emirates, Xiamen Airlines, Singapore Airlines, Saudia i Turkish Airlines. Da bi uopšte mogla da se nađe među kandidatima za dobijanje APEX World Class Award, avio-kompanija već prethodno mora biti od strane putnika ocijenjena najvišom ocjenom od pet zvjezdica.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.